1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Planten

Stel uw boeket samen met verse seizoensbloemen

2 uur initiatie met Byoungsung

Kennis van groencreaties

Uw boeket van verse seizoensbloemen

€ 95,00

per persoon

De workshop in detail

 • 2u
 • 3 tot 8 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Welkom in Byoungsung's prachtige bloemenwereld!

  Tijdens deze workshop leert u onder zijn begeleiding alle basistechnieken om een fris en seizoensgebonden bloemenboeket samen te stellen. U geniet van de hoge kwaliteit bloemen die Amsterdam te bieden heeft!

  U werkt met seizoensbloemen en past uw bloemstuk aan de tijd van het jaar aan.

  U leert hoe u de ranken-techniek en vele andere technieken kunt gebruiken om een prachtig boeket te maken volgens het seizoen.

  Byoungsung heeft een schat aan ervaring van zijn vele reizen en zal die graag met u delen!

  Na deze 2 uur durende workshop vertrekt u met uw eigen bloemenboeket.

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Taal van de workshop

  English

  Wecandoo - Ontmoet Byoungsung S.

  Ontmoet Byoungsung S.

  Bloemenkunstenaar

  Byoungsung is een Zuid-Koreaanse kunstenaar en ontwerper. Van jongs af aan is hij gefascineerd door de natuur en verdiept hij zich in tuinen, bloemen en kunst. Hij volgde een opleiding tot professioneel bloemist in het Verenigd Koninkrijk en voltooide een Master in Kunst en Design. Byoungsung bouwde zijn vaardigheden verder uit door samen te werken met tal van vooraanstaande Londense bloemenkunstenaars.

  Na zijn verhuis naar Amsterdam in 2018 vestigde hij zijn eigen bloemenatelier in het hart van de historische binnenstad.

  Byoungsung put veel inspiratie uit zijn omgeving en verwerkt daarin zijn ruime ervaring met verschillende culturen en ontwerpstijlen. Hij gebruikt voornamelijk lokaal geteeld bloemenmateriaal om de natuurlijkheid van zijn ontwerpen te versterken.

  FlowerLovesMe heeft ruime ervaring opgedaan in diverse beroemde evenementen en zet de standaard voor florale creativiteit, stijl, elegantie en zorgvuldige planning. Byoungsung en zijn team delen graag hun passie voor bloemschikken. Ze delen graag eindeloze mogelijkheden met hun klanten en genieten van nieuwe uitdagingen met als enige doel hun klanten te plezieren en een onvergetelijke service te bieden met adembenemende creaties.

  De workshop vindt plaats in de winkel op een grote tafel in het midden waar u uw boeketten kunt maken. Zodra je de winkel binnenkomt, geniet je van de geur en de schoonheid van de verschillende kleuren en vormen van bloemen!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 95,00

  per persoon

  Aanbod