Leer meer over glazuren en schilderen op een gekozen creatie

Haarlem, Amsterdamsewijk

Leer meer over glazuren en schilderen op een beker, mok of schaal met keramiste Nastia2 uur initiatie met Nastia

Kennis van pottenbakken

Een prachtige, unieke keramische creatie waar je trots op kunt zijn

€ 65  / persoon

Verloop van de workshop

Stap de studio van Nastia binnen en geniet van een 2 uur durende keramiekworkshop!

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de kunst van het glazuren en wil je je creativiteit loslaten op een aantal prachtige stukken, dan is deze workshop perfect voor jou.

In deze workshop begeleidt Nastia je bij het glazuurproces van enkele verbazingwekkende keramische objecten die ze voor je heeft voorbereid. Je hebt de keuze uit een kom of een mok om zelf te versieren. Als je de eerste workshop met Nastia hebt gevolgd en je eigen kunstwerk hebt gemaakt, kun je dat ook glazuren!

Tijdens de workshop maak je kennis met "engobes" - een speciale verf op kleibasis die wordt gebruikt op "greenware" - een ruwe klei, en leer je hoe je glanzende of matte glazuren aanbrengt. Met Nastia's hulp en waardevolle tips sta je versteld van wat voor moois je kunt maken.

Alle materialen en het bakken zijn inbegrepen. Maak je geen zorgen, je kunt je creaties twee weken later ophalen om ze thuis trots tentoon te stellen.

Klaar voor een leuke, praktische ervaring met een prachtig, uniek stuk waar je trots op kunt zijn.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


4 - 6 pers.


2u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English, Nederlands


Maak kennis Nastia C.

We stellen je voor aan Nastia - een getalenteerde keramiste uit Oekraïne die Haarlem heeft veroverd! Met tien jaar ervaring in het studeren en creëren van kunst, straalt Nastia's passie voor keramiek door in elk stuk dat ze maakt. Haar unieke stijl, met charmante en karaktervolle dieren, maakt elke creatie uniek.

Nastia is echter niet alleen een uitzonderlijke kunstenares - ze is ook communicatief vaardig en deelt haar kennis graag met anderen. Daarom biedt ze in haar studio, Calaca Ceramic Art, workshops "Inleiding tot Keramiek" aan. Deze workshops zijn een praktijkgerichte oefening in handwerktechnieken, waaronder het werken met kleirollen en plakken. Deelnemers experimenteren ook met "engobes", een verf op klei basis, en gebruiken de sgraffito en slip-painting technieken om hun creaties te versieren.

Dankzij Nastia's workshops kunnen toekomstige keramisten leren van een ervaren professional en iets moois en unieks maken. Ongeacht of je een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, Nastia's begeleiding en expertise zullen je keramiek naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van keramiek met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop!


Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen