1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Aardewerk & keramiek

Leer meer over glazuren en schilderen op een gekozen creatie

2 uur op ontdekking met Nastia

Kennis van pottenbakken

Je eigen, unieke keramische creatie

€ 65

per persoon

De workshop in detail

 • 1u30
 • 4 tot 8 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Stap de studio van Nastia binnen en geniet van een 2 uur durende keramiekworkshop! Ben je altijd al gefascineerd geweest door de kunst van het glazuren en wil je je creativiteit loslaten op een aantal prachtige stukken, dan is deze workshop perfect voor jou.In deze workshop begeleidt Nastia je bij het glazuurproces van enkele verbazingwekkende keramische objecten die ze voor je heeft voorbereid. Je hebt de keuze uit een kom of een mok om zelf te versieren. Als je de eerste workshop met Nastia hebt gevolgd en je eigen kunstwerk hebt gemaakt, kun je dat ook glazuren!Tijdens de workshop maak je kennis met "engobes" - een speciale verf op kleibasis die wordt gebruikt op "greenware" - een ruwe klei, en leer je hoe je glanzende of matte glazuren aanbrengt. Met Nastia's hulp en waardevolle tips sta je versteld van wat voor moois je kunt maken.

  Alle materialen en het bakken zijn inbegrepen. Maak je geen zorgen, je kunt je creaties twee weken later ophalen om ze thuis trots tentoon te stellen.

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Nastia C.

  Ontmoet Nastia C.

  Keramiste

  We stellen je voor aan Nastia - een getalenteerde keramiste uit Oekraïne die Haarlem met haar vakmanschap heeft veroverd! Met tien jaar ervaring in het studeren en creëren van kunst, straalt Nastia's passie voor keramiek door in elk stuk dat ze maakt. Haar unieke stijl, met charmante en karaktervolle dieren, maakt elke creatie uniek.Nastia is echter niet alleen een uitzonderlijke kunstenares - ze is ook een ontzettend goede lerares en deelt haar kennis graag met anderen. Daarom biedt ze in haar studio, Calaca Ceramic Art, workshops "Inleiding tot Keramiek" aan. Deze workshops zijn een praktijkgerichte oefening in handwerktechnieken, waaronder het werken met kleirollen en plakken. Deelnemers experimenteren ook met "engobes", een verf op klei basis, en gebruiken de sgraffito en slip-painting technieken om hun creaties te versieren.Dankzij Nastia's workshops kunnen toekomstige keramisten leren van een ervaren professional en iets moois en unieks maken. Ongeacht of je een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, Nastia's begeleiding en expertise zullen je keramiek naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van keramiek met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 65

  per persoon