1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Aardewerk & keramiek

Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie

2,5 uur op ontdekking met Nastia

Kennis van pottenbakken

Je prachtige handgemaakte keramische creatie

€ 85,00

per persoon

De workshop in detail

 • 2u30
 • 4 tot 8 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Welkom in Nastia's keramiekstudio, waar je de kans krijgt om je te verdiepen in de betoverende kunst van het boetseren met klei.

  Laat je tijdens deze 2,5 uur durende workshop meevoeren door de sensatie van klei die vorm krijgt onder jouw handen. Ontdek de basis van het werken met klei en leer de fijne technieken van het boetseren, allemaal in een ontspannen en creatieve sfeer.

  Of je nu droomt van het maken van een op maat gemaakte bloempot voor op je vensterbank, een charmant servies voor je volgende feestje, een stijlvolle schaal als eyecatcher in je huis, of zelfs een unieke mok voor je ochtendkoffie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij bepaalt wat je wilt creëren.

  Nastia, een getalenteerde en ervaren keramiste, staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Ze deelt haar waardevolle inzichten en tips om je creaties tot leven te brengen. Haar expertise varieert van het beheersen van de perfecte knijppot tot het vormgeven van elegante handvatten, waardoor deze workshop geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

  Dompel jezelf onder in de wereld van keramiek en ontdek je creatieve potentieel in een inspirerende omgeving. Boek deze workshop voor een onvergetelijke ervaring met Nastia en laat je kunstzinnigheid bloeien!Na de workshop worden je creaties gebakken in de oven en geglazuurd. Na drie weken zijn ze klaar om opgehaald te worden. Je hebt vanaf dit moment drie weken de tijd om ze op te halen. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk in verband met de ruimte die de creaties innemen in de werkplaats. Alle materialen en het bakken zijn inbegrepen. 

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Nastia C.

  Ontmoet Nastia C.

  Keramiste

  We stellen je voor aan Nastia - een getalenteerde keramiste uit Oekraïne die Haarlem met haar vakmanschap heeft veroverd! Met tien jaar ervaring in het studeren en creëren van kunst, straalt Nastia's passie voor keramiek door in elk stuk dat ze maakt. Haar unieke stijl, met charmante en karaktervolle dieren, maakt elke creatie uniek.Nastia is echter niet alleen een uitzonderlijke kunstenares - ze is ook een ontzettend goede lerares en deelt haar kennis graag met anderen. Daarom biedt ze in haar studio, Calaca Ceramic Art, workshops "Inleiding tot Keramiek" aan. Deze workshops zijn een praktijkgerichte oefening in handwerktechnieken, waaronder het werken met kleirollen en plakken. Deelnemers experimenteren ook met "engobes", een verf op klei basis, en gebruiken de sgraffito en slip-painting technieken om hun creaties te versieren.Dankzij Nastia's workshops kunnen toekomstige keramisten leren van een ervaren professional en iets moois en unieks maken. Ongeacht of je een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, Nastia's begeleiding en expertise zullen je keramiek naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van keramiek met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 85,00

  per persoon

  Aanbod