Creëer uw houten lamp met behulp van een lasersnijder

Amsterdam, Westpoort

Ontdek de wereld van het lasersnijden en creëer uw eigen houten lamp met Rutger, houtbewerkerSessie van 3 uur met Rutger

Kennis van houtbewerking

Uw houten lamp

90 €  / persoon

Verloop van de workshop

Stap binnen bij Contact Amsterdam en ontdek de wereld van makerspaces, waar ambacht en digitale technologie elkaar ontmoeten.

Rutger leert u in 3 uur tijd hoe u uw eigen lamp van populierenhout kunt maken met behulp van de lasersnijder in de werkplaats!

Allereerst ontwerpt u uw lamp: u kiest uit één van de bestaande ontwerpen of maakt uw eigen ontwerp. Rutger begeleidt u stap voor stap bij het tekenen van uw schetsen.

Tot slot is het tijd om uw idee om te zetten in werkelijkheid! Rutger geeft uitleg over de lasersnijder, waarmee alle onderdelen van uw lamp worden gesneden.

Daarna zet u de lamp in elkaar en legt u de laatste hand aan uw creatie. Uw nieuwe lamp is klaar om bij u thuis te schitteren en een eigen plekje te krijgen!

Dit is de perfecte workshop voor iedereen die inzicht wil krijgen in makerspaces en een eigen stijlvolle houten lamp wil maken!


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


2 - 4 pers.


3u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in English, Nederlands


Maak kennis Rutger O.

Rutger heeft in diverse makerspaces gewerkt en zich gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van prototypes. Hij combineert graag het gebruik van traditionele technieken met digitale productietechnieken, zoals lasersnijden en CNC-frezen.

In 2019 nam hij deel aan het 'Fab Academy: How to make almost everything' programma, waar hij kostbare kennis opdeed over digitale productie.

Rutger is nu coach voor jongeren bij Contact Amsterdam - House of Creators, een bruisende melting pot waar ambachtslieden, kunstenaars en studenten elkaar ontmoeten, samen leren en creëren.

Dankzij zijn uitgebreide kennis is hij de perfecte coach om iemand te leren een zelfgekozen ontwerp te maken.

Deze workshop is perfect voor beginners, maar ook voor experts die nieuwe technieken willen ontdekken!Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...