1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Thomas

Maak kennis met Thomas.

Pijl en boog maker

Amsterdam

Ontmoet Thomas, een echte avonturier en meester-boogschutter met een achtergrond in filmmaken. Thomas heeft zijn carrière in de filmindustrie met succes gecombineerd met zijn passie voor het maken van pijlen en bogen. Hij staat te popelen om zijn kennis en ervaring in oude ambachten met jou te delen en zo de verbinding tussen boogschieten en onze avontuurlijke geschiedenis te herstellen.

Met meer dan 12 jaar ervaring in het maken van historisch authentieke bogen en pijlen, en een diepgaande interesse in geschiedenis en antropologie, heeft Thomas zijn passie omgezet in een bloeiend bedrijf: Ravencraft. Zijn bogen en pijlen worden vervaardigd met natuurlijke materialen en volgens traditionele methoden die wereldwijd door verschillende culturen worden gebruikt.

In de moderne cultuur wordt boogschieten vaak gezien als een sport, maar Thomas laat je de rijke historische en culturele betekenis ervan zien. Pijl en boog hebben een cruciale rol gespeeld in onze geschiedenis en worden in sommige delen van de wereld nog steeds als een essentieel overlevingsinstrument gebruikt.

Doe mee met Thomas voor een avontuurlijke duik in ons verleden en ontdek de kunst van het boogschieten op een geheel nieuwe manier!