Thomas R

Pijl en boog maker

Amsterdam


Thomas is een buitenmens en een volleerd boogschutter!

Thomas heeft een opleiding tot filmmaker gevolgd en heeft een tijdje in de filmindustrie gewerkt. Hij slaagt erin zijn huidige baan te combineren met zijn passie voor het maken van pijlen en bogen.

Hij is verheugd u te mogen verwelkomen om zijn ervaring in oude ambachten en vaardigheden te delen en zo het boogschieten opnieuw te verbinden met de avontuurlijke kant van ons verleden.

Hij lanceerde zijn bedrijf en zelfs een pijl en boog merk genaamd Ravencraft. Thomas heeft meer dan 12 jaar ervaring in het maken van historisch authentieke bogen en pijlen en traditioneel boogschieten. Wat begon als een interesse in geschiedenis en antropologie is uitgegroeid tot een passie voor het maken van historische bogen en andere werktuigen. Zijn bogen en pijlen worden gemaakt met natuurlijke materialen en volgens traditionele methoden die door verschillende culturen wereldwijd werden en nog steeds worden gebruikt.

In onze moderne cultuur denken we bij boogschieten meestal aan de sportwereld. De pijl en boog spelen echter een belangrijke rol in de geschiedenis en worden in sommige delen van de wereld nog steeds gebruikt als een belangrijk overlevingswapen.

Dankzij Thomas maakt u een reis naar een avontuurlijk deel van ons verleden!

Ontmoet Thomas R in beeld


De workshops van Thomas R