1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. The Spirited Union Team

Maak kennis met The Spirited Union Team.

Distilleerder

Amsterdam

Het team van Spirited Union werkt alleen met de meest verse planten zodat ons assortiment rums altijd lekker en natuurlijk smaakt. Het fruit wordt in zijn geheel en vers geplukt aan hen geleverd. Ze snijden, schillen en persen ze zelf vlak voor het herdistilleren en macereren van hun rum, zodat er geen cruciale smaken of geuren verloren gaan.

Het bedrijf werkt nauw samen met enkele van 's werelds beste distilleerderijen, die al honderden jaren produceren, om single origin rums te verkrijgen die ze met trots kunnen serveren met hun verse botanische producten.

Ze streven ernaar hun CO2-voetafdruk zo veel mogelijk te beperken en zetten zich in voor duurzaamheid om ervoor te zorgen dat ook toekomstige generaties van hun rum kunnen genieten.

Hun doel is om een fusie tot stand te brengen tussen de uitgebreide en kleurrijke wereld van plantaardige producten en rum en om levendige en opwindende nieuwe smaken te creëren! Doe mee met een workshop van Team Spirited Union en ontdek de wereld van distilleerderij!