1. Wecandoo
  2. /
  3. Vaardigheden
  4. /
  5. Juwelen

Kennis

Onze workshops in sieraden maken

Goud in handen. Ontdek hier hoe je prachtige creolen, ringen, een parelsnoer of hoofdsieraden maakt... Vind iets wat bij je past en dat samen met onze vakmensen wordt gemaakt.

Wecandoo - Onze workshops in sieraden maken

Meer dan 106 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie

Inleiding tot het maken van juwelen in een workshop sieraden maken

Ontdek de kunst van sieraden maken - workshops voor iedereen

Wil je leren hoe je eigen sieraden maakt? Sluit je aan bij onze workshops en maak je eigen ringen, kettingen, spelden, en meer met diverse materialen. Perfect voor moederdag of een speciale gelegenheid!

Maak je eigen sieraden - creatieve workshops wachten op jou

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor moederdag, een verjaardag, of wil je jezelf eens heerlijk verwennen? Kom gezellig langs bij onze sieradenworkshops. Je leert hier hoe je met eigen handen een prachtige ring, een chique ketting, of zelfs een stijlvolle speld maakt, met materialen zoals metaal, glas en steen.

Creëer jouw eigen ring of armband - workshop sierraden maken naar eigen smaak

Wil je een persoonlijke touch geven aan je sieradencollectie? Ontwerp je eigen metalen ring of armband in onze workshop. Je leert werken met een walsmolen, juwelierszaag, en de kunst van het solderen. Of je nu voor zilver of messing kiest, je gaat naar huis met een sieraad dat echt uniek is.

Leer spelden maken met onze sieradenworkshop

Dompel jezelf onder in de wereld van het sieraden graveren en maak je eigen spelden. Of je nu een eigen ontwerp hebt of een sjabloon volgt, wij begeleiden je door het gehele proces, van zagen tot solderen.

Ontwerp kettingen en hangers die schitteren

Licht je look op met een zelfgemaakte hanger van steen. Onder begeleiding van een designer of ambachtsman leer je jouw ontwerp tot leven te brengen. Kies uit verschillende soorten stenen en voltooi je creatie met een perfecte polish.

Oorbellen workshop - van klassiek tot chique

Sluit je aan bij een deskundige juwelier en deel zijn passie in zijn sfeervolle atelier. Vervaardig je eigen oorringen, knopjes of pendants. Wil je iets echt speciaals? Leer dan ook hoe je met glasvakmannen glazen kralen blaast voor een uniek paar oorbellen.

Boek nu je plek in onze sieradenworkshops

Zin om de fijne kneepjes van het sieraden maken onder de knie te krijgen? Bekijk onze workshopkalender en schrijf je in voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of om jezelf te trakteren, je gaat naar huis met iets moois dat je zelf hebt gemaakt.