1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Juwelen

Maak je eigen zilveren hanger met behulp van fuseren en reticuleren

3 uur op ontdekking met Atelien

Kennis van sieraden

Je handgemaakte, elegante hanger

€ 80,00

per persoon

De workshop in detail

 • 3u
 • 1 tot 4 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Duik in de fascinerende wereld van sieraden maken met onze 3-uur durende zilveren sieradenworkshop! Begeleid door Atelien, onze deskundige goudsmid, ontdek je de geheimen van het ambacht.

  Atelien neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de basisgereedschappen en -technieken van het sieraden maken. Je leert interessante methodes zoals fuseren en reticuleren, waarmee je zilver op unieke wijze laat versmelten en vormen. Atelien deelt al haar vakgeheimen, waarbij ze enkel hoogwaardige materialen en traditionele technieken gebruikt.

  Jouw creativiteit komt tot leven terwijl je leert ontwerpen, met de vlam werken, zilver smelten en polijsten. Het eindresultaat? Een prachtige, unieke zilveren hanger waarvan de vorm je elke keer weer zal verrassen.

  Na afloop van de workshop heb je niet alleen een nieuwe favoriete hanger, maar ook een onvergetelijke ervaring rijker!

  De workshop wordt standaard in het Nederlands gegeven, maar wanneer het grootste gedeelte van de groep Engels spreekt, zal de workshop in het Engels worden gegeven. Wil je een meer persoonlijke touch? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een privéworkshop.

  Locatie van de workshop

  De werkplaats is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkplaats is alleen toegankelijk via een trap.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Taal van de workshop

  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Atelien.

  Ontmoet Atelien.

  Goudsmid

  Duik in de fonkelende wereld van sieradenontwerp met Atelien, die sinds 2006 met hart en ziel unieke sieraden creëert. Na een vijfjarige opleiding heeft Atelien haar dromen nagejaagd en een eigen merk opgebouwd, bekend om haar verfijnde en innovatieve technieken, waaronder het zeldzame vuur emailleren en fuseren.

  Nu deelt Atelien haar expertise en passie in inspirerende workshops, waar jij de kans krijgt om je creativiteit te ontketenen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, Atelien begeleidt je stap voor stap bij het creëren van je eigen sieraden.

  In Atelien's workshops ontdek je niet alleen nieuwe technieken, maar vind je ook een ruimte om je artistieke talenten te verkennen en te ontwikkelen. Je gaat naar huis met meer dan alleen een prachtig sieraad; je neemt een ervaring mee die je creativiteit en vakmanschap verrijkt.

  Ben je klaar om je creatieve reis te beginnen en iets prachtigs te creëren onder de deskundige begeleiding van Atelien? Meld je aan voor een van haar workshops en ervaar de vreugde van het creëren van je eigen unieke sieraden!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 80,00

  per persoon

  Aanbod