Maak uw eigen zilveren hanger met behulp van fuseren en reticuleren

Amsterdam, KNSM-eiland

Ontdek fuseren en reticuleren in sieraden en maak uw eigen hanger met Atelien, ambachtelijke goudsmid3 u ontdekking met Atelien

Kennis van sieraden

Uw elegante hanger

75 €  / persoon

Verloop van de workshop

Juwelen ontwerpen en maken is voor iedereen mogelijk! In deze 3 uur durende workshop over zilveren sieraden wordt u begeleid door een ervaren goudsmid.

Atelien gidst u door haar wereld en laat u kennismaken met de basisgereedschappen en technieken van haar vak. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van fuseren en reticuleren.

Atelien helpt u bij het ontwerpen, het werken met de vlam, het versmelten van het zilver en het polijsten. En het resultaat is uw prachtige zilveren hanger. De vorm is elke keer verrassend anders wanneer het zilver samensmelt.

Na deze workshop zult u uw nieuwe favoriete hanger hebben.

Atelien toont u alle geheimen van haar vak, waarbij zij gebruik maakt van hoogwaardige grondstoffen en traditionele technieken. Aarzel niet en beleef een ongelooflijke ervaring met haar, u zult het niet betreuren!

De workshop wordt in het Nederlands gegeven. Als een groot deel van u Engels spreekt, zal de taal van de workshop Engels zijn. U kunt de workshop ook privatiseren.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


1 - 4 pers.


3u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in Nederlands


Maak kennis Atelien.

Atelien ontwerpt sinds 2006 sieraden.

Na een opleiding van 5 jaar besloot ze haar dromen waar te maken en haar eigen merk te ontwikkelen. Ze gebruikt nu verschillende technieken om haar sieradencollecties te creëren, waaronder zeldzame technieken als vuur emailleren en fuseren.

Sinds enkele jaren organiseert zij enthousiast workshops om haar passie voor sieraden te delen. Haar wens is dat de deelnemers hun creativiteit uiten! Dus, klaar om uw creativiteit te uiten?Plaats van de workshop

De werkplaats is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkplaats is alleen toegankelijk via een trap.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...