1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Juwelen

Maak je eigen kleine zilveren oorringen

3 uur op ontdekking met Laura

Kennis van juwelen

Je eigen, zilveren oorringen

€ 95,00

per persoon

De workshop in detail

 • 3u
 • 1 tot 3 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Duik in de betoverende wereld van juwelen maken in Laura's charmante atelier! Hier krijg je de kans om onder Laura's vakkundige begeleiding je eigen zilveren creolen te creëren.

  Je wordt verwelkomd in een ruimte waar creativiteit en ambacht samenkomen. Laura deelt haar kennis over juwelen maken, inclusief de diverse technieken en gereedschappen die zij dagelijks gebruikt.

  Je avontuur begint met een zilverklomp. Onder Laura's deskundige begeleiding smelt je het zilver en vorm je het tot een staaf. Dan gebruik je een walserij om je zilveren staaf de perfecte vorm te geven voor jouw ontwerp. Het hoogtepunt is natuurlijk het vormen van jouw eigen unieke creolen.

  Aan het einde van de workshop polijst je trots jouw handgemaakte oorbellen, die je bij elke gelegenheid kunt dragen, wetende dat ze jouw persoonlijke touch hebben.

  Deze workshop biedt een meertalige ervaring, aangepast aan de deelnemers, zodat iedereen zich thuis voelt in de wereld van juwelen maken. Laat je inspireren en maak iets prachtigs in Laura's atelier!

  Locatie van de workshop

  Laura's bucolische werkplaats ligt op het platteland en is bereikbaar met de auto.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  Français
  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Laura E.

  Ontmoet Laura E.

  Juwelier

  De Franse juweelontwerpster, Laura pendelt tussen Parijs, Nederland en Italië voor haar passie!

  Na haar studies kunstgeschiedenis en een diploma beeldhouwen toegepast op metaal, en na het bijstaan van verschillende kunstenaars, ontwerpers en juweliers met heel verschillende werelden, lanceerde zij in 2015 haar eerste collectie.

  Geboren in een familie van Franse juweliers met oriëntaalse en Scandinavische invloeden, kon zij al op jonge leeftijd de schoonheid van design en juwelen ervaren, door haar oom en daarna haar neef met intelligentie en eenvoud zilver te zien bewerken.

  Elk sieraad is ontworpen als een klein kunstwerkje om te dragen. In massief zilver, verguld messing, vermeil of massief goud. Zij ontwerpt en maakt elk stuk van de collectie in haar atelier, met traditioneel gereedschap. Laura werkt in alle vrijheid en biedt een collectie aan die niet het ritme van de mode volgt, maar zich toelegt op het maken van juwelen van hoge kwaliteit met een sterk design, waardoor ze tijdloos zijn.

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 95,00

  per persoon

  Aanbod