1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Juwelen

Maak je eigen sculpturale zilveren ring

3,5 uur op ontdekking met Laura

De ontdekking van het maken van juwelen

Je eigen sculpturale zilveren ring

€ 150

per persoon

De workshop in detail

 • 3u30
 • 1 tot 3 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Begin je reis in de wereld van het juwelen maken met een hartelijk welkomstdrankje in Laura's schilderachtige atelier. Hier wacht je een bijzondere ervaring: het ontwerpen van je eigen ring.

  Laura's collectie dient als jouw inspiratiebron, met een scala aan modellen die elk uniek en betoverend zijn. Of je nu houdt van modern, fijn, of klassiek, je vindt gegarandeerd een stijl die bij je past. Elk stuk is een kunstwerk op zich, origineel en speciaal gemaakt voor jou.

  Onder Laura's begeleiding duik je in de fascinerende wereld van juwelen maken. Je ontdekt diverse technieken en gereedschappen die zij in haar vakmanschap gebruikt.

  Dan is het jouw beurt om te schitteren. Met stap-voor-stap begeleiding van Laura, neemt jouw ring langzaam maar zeker vorm aan. Voel je als een echte ambachtsman of -vrouw terwijl je jouw creatie tot leven brengt.

  Na een zorgvuldige polijstbeurt, stap je de deur uit met een unieke, door jou handgemaakte ring. Een ring die niet alleen een stukje van Laura's atelier in zich draagt, maar ook een stukje van jou, klaar om elke dag met trots te dragen.

  Bij Laura’s workshop wordt vakmanschap gecombineerd met gezelligheid, en ga je naar huis met meer dan alleen een ring – je neemt ook een onvergetelijke ervaring mee!

  Locatie van de workshop

  Laura's landelijke werkplaats ligt op het platteland en is bereikbaar met de auto.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  Français
  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Laura E.

  Ontmoet Laura E.

  Juwelier

  De Franse juweelontwerpster, Laura pendelt tussen Parijs, Nederland en Italië voor haar passie!

  Na haar studies kunstgeschiedenis en een diploma beeldhouwen toegepast op metaal, en na het bijstaan van verschillende kunstenaars, ontwerpers en juweliers met heel verschillende werelden, lanceerde zij in 2015 haar eerste collectie.

  Geboren in een familie van Franse juweliers met oriëntaalse en Scandinavische invloeden, kon zij al op jonge leeftijd de schoonheid van design en juwelen ervaren, door haar oom en daarna haar neef met intelligentie en eenvoud zilver te zien bewerken.

  Elk sieraad is ontworpen als een klein kunstwerkje om te dragen. In massief zilver, verguld messing, vermeil of massief goud. Zij ontwerpt en maakt elk stuk van de collectie in haar atelier, met traditioneel gereedschap. Laura werkt in alle vrijheid en biedt een collectie aan die niet het ritme van de mode volgt, maar zich toelegt op het maken van juwelen van hoge kwaliteit met een sterk design, waardoor ze tijdloos zijn.

  1 beoordeling

  Sotiria I
  SI

  Sotiria I

  11/28/2023

  I had the pleasure of participating in Laura's workshop and I had a great time, Laura not only showed me the process of making a ring but gave me a better understanding of what it takes to create jewelry. She is a great instructor and I could follow the steps to create my own ring. Now I love wearing it with pride.

  € 150

  per persoon

  Aanbod