1. Wecandoo
  2. /
  3. Vaardigheden
  4. /
  5. Drinken

Kennis

Onze workshops voor het maken van dranken

Een workshop bij Wecandoo? Dat is genieten met hart en zintuigen in je eigen buurt, samen met mensen die je anders nooit zou tegenkomen. Ons doel: iedereen de fun van ambacht en zelf dingen maken laten ontdekken!

Wecandoo - Onze workshops voor het maken van dranken

Om nog meer vaardigheden te leren kennen

Verschillende technieken

Meer dan 117 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie

Ontdek de kunst van het maken van dranken met Wecandoo

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van dranken en proef een reeks workshops ontworpen om je zintuigen te prikkelen. Van de oude kunst van het bierbrouwen tot de delicate wetenschap van destillatie, en de magie van koffiebranden, nodigt Wecandoo je uit om elk aspect van drankbereiding te verkennen.

Waarom kiezen voor een drankworkshop?

Dranken zijn een integraal onderdeel van onze cultuur en erfgoed. Of het nu gaat om de fijne kunst van wijnproeven of de moderne kunst van mixologie, elke slok vertelt een verhaal. Onze workshops bieden je de kans om deze verhalen te begrijpen, terwijl je de kunst van het bereiden van je favoriete drank beheerst.

Workshops voor elke smaak

Of je nu een liefhebber bent van gefermenteerde dranken of gepassioneerd over oenologie, onze workshops dekken een breed scala aan technieken en dranken. Leer de fijne kneepjes van het branden of ontdek de wereld van niet-alcoholische dranken. Óf maak je eigen botanische rum! Elke workshop wordt geleid door experts in hun vakgebied, klaar om hun passie en expertise met je te delen.

Boek je workshop vandaag nog!

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan om je onder te dompelen in de wereld van dranken. Bekijk onze selectie van workshops en boek nu je plek.