1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Juwelen

Maak zelf je zilveren armband

3,5 uur op ontdekking met Laura

Kennis van juwelen maken

Je eigen zilveren armband

€ 200

per persoon

De workshop in detail

 • 3u30
 • 1 tot 3 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Betreed Laura's sfeervolle en idyllische atelier en ontsluit de wereld van sieraden maken, speciaal voor jou!

  In deze 1,5 uur durende workshop dompel je jezelf onder in de basis van het edelsmeden, met een focus op technieken en gereedschappen. Je avontuur begint met een gastvrij drankje en een theoretische inleiding om je kennis te laten maken met de kunst van het juwelen maken.

  Laura, met haar unieke talent, begeleidt je vervolgens door het boeiende proces van het creëren van zilverdraadjuwelen. Kies uit haar selectie van prachtige armbandontwerpen, stuk voor stuk ware kunstwerken om te dragen. Elk stuk weerspiegelt originaliteit, moderne elegantie en verfijning - en vooral, uniekheid, net als jij!

  Dan begint het echte werk: kies de maat van je armband, ontwerp de vorm, leer solderen en polijsten, en nog veel meer. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een unieke armband, een persoonlijk sieraad dat je verhaal vertelt.

  Deze workshop biedt een meertalige beleving, waarbij Laura de taal aanpast aan de deelnemers, zodat iedereen zich welkom en begrepen voelt. Laat je inspireren en creëer iets prachtigs in Laura's atelier!

  Locatie van de workshop

  Laura's landelijke werkplaats ligt op het platteland en is bereikbaar met de auto.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  Français
  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Laura

  Ontmoet Laura

  Juwelier

  De Franse juweelontwerpster, Laura pendelt tussen Parijs, Nederland en Italië voor haar passie!

  Na haar studies kunstgeschiedenis en een diploma beeldhouwen toegepast op metaal, en na het bijstaan van verschillende kunstenaars, ontwerpers en juweliers met heel verschillende werelden, lanceerde zij in 2015 haar eerste collectie.

  Geboren in een familie van Franse juweliers met oriëntaalse en Scandinavische invloeden, kon zij al op jonge leeftijd de schoonheid van design en juwelen ervaren, door haar oom en daarna haar neef met intelligentie en eenvoud zilver te zien bewerken.

  Elk sieraad is ontworpen als een klein kunstwerkje om te dragen. In massief zilver, verguld messing, vermeil of massief goud. Zij ontwerpt en maakt elk stuk van de collectie in haar atelier, met traditioneel gereedschap. Laura werkt in alle vrijheid en biedt een collectie aan die niet het ritme van de mode volgt, maar zich toelegt op het maken van juwelen van hoge kwaliteit met een sterk design, waardoor ze tijdloos zijn.

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 200

  per persoon

  Aanbod