Wecandoo - 0
Wecandoo - 1
Wecandoo - 2
Wecandoo - 3
Wecandoo - 4
Wecandoo - 5
Wecandoo - 6
Wecandoo - 7
Wecandoo - 8
Wecandoo - 9
Wecandoo - 10
Wecandoo - 11
Wecandoo - 12
Wecandoo - 13
Wecandoo - 14
Wecandoo - 15
Wecandoo - 16
Wecandoo - 17
Wecandoo - 18
Wecandoo - 19
Wecandoo - 20
Wecandoo - 21
Wecandoo - 22
Wecandoo - 23
Wecandoo - 24
Wecandoo - 25
Wecandoo - 26
Wecandoo - 27
Wecandoo - 28
Wecandoo - 29
Wecandoo - 30
Wecandoo - 31
Wecandoo - 32
Wecandoo - 33
Wecandoo - 34
Wecandoo - 35
Wecandoo - 36
Wecandoo - 37
Wecandoo - 38
Wecandoo - 39
Wecandoo - 40
  1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Paulami

Maak kennis met Paulami.

Chef

Amsterdam

Paulami groeide op in de levendige stad Mumbai, waar haar liefde voor de Indiase keuken werd aangewakkerd door haar ouders. Ze maakten haar bekend met de diverse smaken van India tijdens talloze familiereizen. Van de traditionele kipcurry op zondag tot de kleurrijke street food van Mumbai, Paulami’s culinaire reis is diep geworteld in de authentieke recepten die ze van haar familie en vrienden heeft geleerd.

Vijf jaar geleden verhuisde Paulami naar Nederland en besloot ze haar passie voor de Indiase keuken te delen. Via haar kookworkshops laat ze deelnemers kennismaken met de rijke verscheidenheid aan Indiase smaken op een praktische en toegankelijke manier. Haar workshops gaan verder dan alleen recepten volgen; ze bieden een kans om de Indiase cultuur te ontdekken door middel van eten.

Of je nu klassieke Indiase gerechten leert maken of moderne interpretaties verkent, Paulami’s toegankelijke manier van lesgeven zorgt ervoor dat elke sessie leuk is. Van traditionele gerechten tot unieke ervaringen, Paulami brengt de warmte en authenticiteit van de Indiase keuken rechtstreeks naar jouw keuken.

Doe mee en ontdek de diepte van de Indiase culinaire tradities terwijl je heerlijke herinneringen maakt!