1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Max

Maak kennis met Max.

Houtbewerker

Antwerpen

Maak kennis met Max, een kunstenaar met een passie voor design en creativiteit. Hij maakt unieke kunstwerken die de natuurlijke schoonheid van lokale houtsoorten tot hun recht laten komen.

Max' workshops zijn een getuigenis van zijn inzet voor duurzaamheid en milieubescherming. Elk stuk dat hij creëert is vervaardigd uit bomen afkomstig uit de provincie Antwerpen die omgewaaid of om andere redenen verwijderd zijn. Zo krijgen ze een tweede leven.

Max zorgt met zijn creaties voor een kleine oase van rust in onze hectische maatschappij en nodigt ons uit om stil te staan bij en te genieten van de kleine dingen in het leven.

Max biedt ook workshops houtdraaien aan, waar je je eigen vaas, schaal of theelichthouder kunt maken. Deze workshops vinden in de openlucht plaats, met twee houtdraaimachines. Tijdens de workshops zijn thee en water beschikbaar om je te verfrissen.Het kan 's winters fris worden, maar Max zorgt voor een goede oplossing. Er is namelijk een kleine vuurplaats om je warm te houden terwijl je aan je project werkt.Maak kennis met Max en ontdek de schoonheid en creativiteit van houtbewerking.