1. Wecandoo
  2. /
  3. ateliers-brussels

Collectie

Ontdek de workshops in samenwerking met de Stad Brussel!

De stad Brussel op een andere manier ontdekken : het ideale cadeau! De Stad Brussel heeft in samenwerking met Wecandoo via Ateliers.Brussels unieke workshops ontwikkeld die je de kans geeft om de knowhow van brusselse ambachtslieden en hun geschiedenis te ontdekken. Reserveer je tickets via onze website, voor 1 of meerdere personen, stap in het atelier van een ambachtsman/vrouw, maak je eigen creatie en geniet van deze unieke ervaring!

Wecandoo - Ontdek de workshops in samenwerking met de Stad Brussel!

Meer dan 107 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie

Vivez un atelier chez un artisan de Bruxelles

Ontdek het ambachtelijke erfgoed van Brussel en ontmoet gepassioneerde ambachtslieden

Meer dan zomaar een ervaring, zijn de Ateliers.Brussels een poort naar het rijke en gevarieerde ambachtelijke erfgoed van Brussel. Duik in de eeuwenoude geschiedenis van de stad, waar elke straat weergalmt van het talent van ambachtslieden die de unieke identiteit hebben gevormd.

Een verhaal dat tot leven komt

Onze ambachtelijke workshops bieden een uitzonderlijke gelegenheid om ondergedompeld te worden in de overgeleverde tradities van generatie op generatie. Meester-ambachtslieden, bewakers van eeuwenoud vakmanschap, zullen je begeleiden door de geheimen van hun ambacht, waarbij ze oude technieken nieuw leven inblazen en aanpassen aan de hedendaagse energie van Brussel.

Ontmoet de Brusselse ambachtslieden met Wecandoo workshops

Bij onze workshops ben je niet alleen een deelnemer, maar een ware ontdekkingsreiziger van het lokale ambachtelijke erfgoed. Maak kennis met gepassioneerde ambachtslieden die niet alleen hun vaardigheden delen, maar ook boeiende verhalen vertellen over hun artistieke reis. Deze authentieke ontmoetingen creëren verbindingen tussen deelnemers en ambachtslieden, waardoor elke workshop een diepgaande en verrijkende menselijke ervaring wordt.

Deel door te creëren

Het delen van ruimte met deze toegewijde ambachtslieden biedt een uniek perspectief op hun creativiteit en toewijding. Deze ontmoetingen beperken zich niet tot het aanleren van ambachtelijke technieken, maar bieden ook kansen voor uitwisseling. Stel vragen, bespreek de geschiedenis van hun vak, en deel zelfs je eigen creatieve overpeinzingen. Workshop chocolade, workshop bier maken, wijnproeverij, kaasproeverij, workshop granola, workshop kennismaking met wol, leer, tufting, keramiek en nog veel meer!

Een uitnodiging om Brusselse ambacht te ervaren

Reserveer nu je plek om je onder te dompelen in dit uitzonderlijke ambachtelijke erfgoed van Brussel. Laat je leiden door gepassioneerde meester-ambachtslieden en ontdek de magie die ontstaat wanneer traditie samensmelt met hedendaagse creativiteit. De Ateliers.Brussels bieden niet alleen een ambachtelijke ervaring, maar nodigen je uit om een levendig onderdeel te worden van het artistieke erfgoed van Brussel.

Verken, leer, creëer, en laat je inspireren door het authentieke ambacht van Brussel. Doe mee aan deze ervaring die de tijd overstijgt en blijvende herinneringen creëert in het hart van deze kunstzinnige en levendige stad. 🌟🔨 Reserveer nu je plek en laat Brussel je verrassen! 🎨✨