1. Wecandoo
  2. /
  3. Aardewerk & keramiek in Brussel

Collectie

Onze aardewerk- en keramiekworkshops in Brussel

In het hart van Brussel bieden wij een reeks inspirerende aardewerk- en keramiekworkshops aan, waar zowel beginners als gevorderden onder professionele begeleiding kunnen experimenteren met klei en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten!

Wecandoo - Onze aardewerk- en keramiekworkshops in Brussel

Meer dan 118 ervaringen beschikbaar

Stap een ambachtelijk atelier binnen, leer over een knowhow en vertrek met je eigen unieke creatie

Pottenbakken en keramiek workshops voor beginners in Brussel

Ben je gepassioneerd door de DIY-trend? Kom dan naar onze pottenbak- en keramiekworkshops voor volwassenen in Brussel. Trek een schort aan en leer de kunst van het draaien op de draaischijf. Onze ervaren keramisten begeleiden je stap voor stap om deze eeuwenoude techniek onder de knie te krijgen. Aan het einde van de workshop neem je jouw eigen handgemaakte keramisch object mee naar huis.

Ontdek Pottenbakken en Keramiek Bakken in Brussel

Onze beginnersworkshops in pottenbakken en keramiek bieden je een solide basis om als pottenbakker of keramist aan de slag te gaan. Je leert vorm geven aan potten, vazen, en andere creaties naar keuze. De fascinerende techniek van de draaischijf zal je ongetwijfeld boeien. Onder leiding van onze Brusselse keramist leer je de juiste bewegingen en technieken. Schrik niet terug om je handen vuil te maken; hier draait het allemaal om plezier hebben in het werken met klei. Tijdens de cursus ontdek je verschillende bakmethoden om je creaties tot leven te brengen. Na het bakproces haal je enkele weken later je eigen unieke keramiek op.

Ervaar Magie in een Vriendelijke Sfeer

We vinden het belangrijk dat onze deelnemers momenten van plezier en ontspanning ervaren. We zorgen ervoor dat je workshopervaring onvergetelijk wordt. Onze workshops zijn niet alleen een plek om te leren, maar ook om te lachen en te genieten in een vriendelijke en informele sfeer. Je zult de tijd die je met ons en andere cursisten doorbrengt niet snel vergeten. We beloven je een vrolijke en ondersteunende omgeving tijdens je creatieve reis in pottenbakken en keramiek.