Wecandoo - 0
Wecandoo - 1
Wecandoo - 2
Wecandoo - 3
Wecandoo - 4
Wecandoo - 5
Wecandoo - 6
Wecandoo - 7
Wecandoo - 8
Wecandoo - 9
Wecandoo - 10
Wecandoo - 11
Wecandoo - 12
Wecandoo - 13
Wecandoo - 14
Wecandoo - 15
Wecandoo - 16
Wecandoo - 17
Wecandoo - 18
Wecandoo - 19
Wecandoo - 20
Wecandoo - 21
Wecandoo - 22
Wecandoo - 23
Wecandoo - 24
Wecandoo - 25
  1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Moritz

Maak kennis met Moritz.

Specialist in fermentatie

Amsterdam

Ontmoet Moritz, de oprichter van SauerCrowd, een ervaren chef-kok met ervaring in Michelinster-restaurants door heel Europa. Met een achtergrond in de culinaire kunsten en een focus op de verbinding tussen voeding en gezondheid, zet Moritz zich in voor duurzame voedselpraktijken.

Gedreven door de wens om een verschil te maken, richtte Moritz SauerCrowd op met als doel een platform te creëren voor producenten van gefermenteerd voedsel om samen te komen. De missie is eenvoudig: biologische groenten van lokale boerderijen halen en deze omzetten in smakelijke, duurzame producten die de darmgezondheid bevorderen.

SauerCrowd draait helemaal om kwaliteit en smaak. Moritz gelooft in het gebruik van de beste ingrediënten om producten te creëren die niet alleen heerlijk smaken, maar ook een circulaire economie ondersteunen. Door traditionele fermentatietechnieken te promoten en samen te werken met herstellende boerderijen, streeft SauerCrowd ernaar de perceptie van gefermenteerd voedsel te herdefiniëren en andere voedselproducenten te inspireren hetzelfde te doen.

Dus als je op zoek bent naar heerlijke, duurzame opties die gezondheid en gemeenschap prioriteren, zoek dan niet verder dan Moritz en SauerCrowd!