1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Hannah

Maak kennis met Hannah.

Textielkunstenares

Amsterdam

Hannah Emerson is de talentvolle textielkunstenares achter Tethered Twine. Hannah is al van jongs af aan creatief en heeft een passie voor het maken van mooie, tastbare stukken. Haar liefde voor tekenen, schilderen en het maken van vriendschapsarmbandjes baande de weg voor haar artistieke reis.

Nadat ze een diploma in Psychologie en Schone Kunsten had behaald, ontwikkelde Hannah haar belangstelling voor macrame, weven en haken. Zo begon ze prachtige wandkleden te maken die ze uiteindelijk in 2019 online ging verkopen. Maar Hannah is ook data-analist en combineert haar tijd tussen werk en haar passie.

De magie vindt plaats in Hannah's gezellige gemeenschappelijke studio. Ze staat altijd te popelen om les te geven en haar kennis te delen met iedereen die wil leren. De laatste jaren beleeft Hannah veel plezier aan het geven van workshops en haar kennis met anderen te delen. Haar liefde voor lesgeven is net zo sterk als haar passie voor creëren, en ze verwelkomt je graag bij één van haar workshops!