1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Hout

Ontdek de kunst van het beeldhouwen in hout

Een initiatie van 6 uur in beeldhouwen in hout met Anja

Kennis in de kunst van het beeldhouwen in hout

Jouw eigen handgemaakte houten creatie

€ 70

per persoon

De workshop in detail

 • 6u
 • 6 tot 11 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Ontdek de magie van houtbewerking in de boeiende zes uur durende workshop van hout beeldhouwster Anja. Je leert er de basis van het vormen en snijden van hout met verschillende gereedschappen.Ongeacht of je een beginner bent of al wat ervaring hebt, de ambachtsvrouw begeleidt je bij het gebruik van een klopper en een beitel of guts om vorm te geven aan je creatie. Vervolgens helpt Anja je bij het raspen en gladmaken van je creatie.Het gekozen materiaal voor deze workshop is linde, een zacht en gemakkelijk te bewerken hout dat perfect is voor wie net begint. Je zult verbaasd zijn hoe snel je samen met Anja je vaardigheden ontwikkelt om een prachtig en kwalitatief aandenken te maken!Alle gereedschappen en materialen worden verstrekt. Het enige wat je hoeft mee te nemen is je enthousiasme en bereidheid om te leren. Gedurende deze 6 uur durende workshop bied Anja je ook koffie, thee en soep of brood voor, zodat je geconcentreerd blijft.Aan het eind van de dag neem je je eigen met de hand gemaakte creatie mee naar huis. Dat kan van alles zijn, van een mooi abstract beeldje tot een mens- of zelfs dierfiguur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien zul je met trots je creatie aan vrienden en familie kunnen laten zien. Grijp deze fantastische kans om je creatieve kant te verkennen en de kunst van het houtbewerken te leren.Let op! Deze workshop wordt in de maanden december tot half maart gegeven in de Duinrandateliers van Perspectief aan de Van Oldenbarneveldweg 37 te Castricum. Dit staat ook vermeld in de notities bij de data.

  Locatie van de workshop

  De workshops vinden plaats in een charmant bloemenkas op de kruising van het Groenelaantje en de Limmerweg.

  Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Praktische informatie

  Tijdens deze 6 uur durende workshop stelt Anja je ook koffie, thee en soep voor, zodat je geboost en geconcentreerd blijft.

  Wecandoo - Ontmoet Anja

  Ontmoet Anja

  Houtsculpteur

  Ontdek de unieke kunstervaring bij Ontwerpstudio Artkid, waar Anja Jonker, een vaardige en gepassioneerde kunstenares, adembenemende houtsculpturen creëert.

  Anja's talent voor houtbeeldhouwen komt voort uit haar passie voor het hergebruiken van oud of gekapt hout. Ze put inspiratie uit natuurlijke schoonheid en menselijke interacties en gebruikt haar sculpturen om verhalen te vertellen, vol diepgang en emotie.

  Geïnspireerd door sprookjes en verhalen, creëert Anja visueel indrukwekkende en boeiende beelden. Haar kunst gaat verder dan esthetiek; ze daagt haar publiek uit, jong en oud, om interactief en creatief met haar werken om te gaan.

  Een hoogtepunt is Anja's Sprookjestuin, een magische plek vol verhalende sculpturen die tot verkennen en ontdekken uitnodigen. Van een verborgen zeemeermin tot een zeemeerminnenstaart in een hangmat, elke creatie in de Sprookjestuin biedt een meeslepende, onvergetelijke ervaring.

  Laat je meeslepen door de betoverende wereld van Anja's sculpturen voor een onvergelijkbare artistieke beleving!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 70

  per persoon

  Aanbod