Ontdek de kunst van beeldhouwen in hout

Noord Bakkum, Noord Bakkum

Leer het ambacht van beeldhouwen met hout beeldhouwster AnjaEen initiatie van 6 uur in beeldhouwen in hout met Anja

Kennis in de kunst van het beeldhouwen in hout

Jouw eigen handgemaakte houten creatie

€ 65  / persoon

Verloop van de workshop

Ontdek de magie van houtbewerking in de boeiende zes uur durende workshop van hout beeldhouwster Anja. Je leert er de basis van het vormen en snijden van hout met verschillende gereedschappen.

Ongeacht of je een beginner bent of al wat ervaring hebt, de ambachtsvrouw begeleidt je bij het gebruik van een klopper en een beitel of guts om vorm te geven aan je creatie.

Vervolgens helpt Anja je bij het raspen en gladmaken van je creatie.

Het gekozen materiaal voor deze workshop is linde, een zacht en gemakkelijk te bewerken hout dat perfect is voor wie net begint. Je zult verbaasd zijn hoe snel je samen met Anja je vaardigheden ontwikkelt om een prachtig en kwalitatief aandenken te maken!

Alle gereedschappen en materialen worden verstrekt. Het enige wat je hoeft mee te nemen is je enthousiasme en bereidheid om te leren. Gedurende deze 6 uur durende workshop stelt Anja je ook koffie, thee en soep voor, zodat je geboost en geconcentreerd blijft.

Aan het eind van de dag neem je je eigen met de hand gemaakte creatie mee naar huis. Dat kan van alles zijn, van een prachtig kommetje tot een mooi beeldje of zelfs een stijlvolle beker. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien zul je met trots je creatie aan vrienden en familie kunnen laten zien.

Grijp deze fantastische kans om je creatieve kant te verkennen en de kunst van het houtbewerken te leren.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


4 - 14 pers.


6u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English, Nederlands


Maak kennis Anja J.

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende kunstervaring? Ontdek dan Design Studio Artkid, waar Anja Jonker, een bekwaam en gepassioneerd kunstenares, prachtige houtsculpturen maakt die je ongetwijfeld versteld zullen doen staan.

Anja's liefde voor het beeldhouwen in hout vloeit voort uit de uitdaging om oud of gekapt hout nieuw leven in te blazen. Haar inspiratie haalt ze uit de schoonheid van de natuur en de mensen om haar heen, en ze vertelt graag verhalen via haar sculpturen, die stuk voor stuk vervuld zijn van betekenis en emotie.

Anja heeft een voorliefde voor sprookjes en verhalen en neemt deze tijdloze verhalen als uitgangspunt voor haar werk. Ze maakt betoverende beelden die zowel visueel opvallend als stimulerend zijn. Maar haar kunst is niet alleen bedoeld om bewonderd te worden - de bedoeling is ook om haar publiek uit te dagen en te betrekken, door zowel kinderen als volwassenen aan te moedigen om op nieuwe en spannende manieren met haar beelden te spelen.

Eén van Anja's meest geliefde creaties is de Fairy Garden, een magische wereld vol beeldhouwwerken die een verhaal vertellen en uitnodigen tot verkennen en ontdekken. Van de verborgen zeemeermin die alleen met een kijker gevonden kan worden, tot het gevoel van golven terwijl je met een zeemeerminnenstaart in een hangmat ligt, is de Fairy Garden een meeslepende en onvergetelijke ervaring die je meevoert naar een andere wereld.

Dit is een unieke kunstervaring, laat je betoveren door Anja's prachtige beelden en laat je meevoeren naar een andere wereld.


Plaats van de workshop

De workshops vinden plaats in een charmant bloemenkas op de kruising van het Groenelaantje en de Limmerweg.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen