1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Hout

Leer je eigen houten lepel of hanger snijden

6 uur op ontdekking met Anja

Kennis in de kunst van het houtsnijden

Je eigen handgemaakte houten lepel of hanger

€ 70

per persoon

De workshop in detail

 • 6u
 • 5 tot 7 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Ben je op zoek naar een unieke en verrijkende ervaring om je innerlijke houtbewerker te ontdekken? Neem deel aan Anja's drie uur durende workshop en leer de eeuwenoude kunst van het lepelsnijden en maak je eigen praktische meesterwerk.

  Het snijden van lepels vindt zijn oorsprong in Scandinavië en Engeland en is uitgegroeid tot een geliefd ambacht met een bloeiende groep liefhebbers en festivals in heel Europa.

  Tijdens deze workshop toont Anja je de verschillende technieken van het snijden van houten lepels of hangers met behulp van uitsluitend een mes. Van het maken van een spatel tot het maken van een soeplepel, suikerlepel of theelepel met elk een eigen techniek.

  De workshop is bedoeld als een praktische ervaring, een verdieping in het ambacht. Anja begeleidt je bij het snijden van je eigen houten lepel of hanger, vanaf de keuze van het materiaal en het gebruik van het snijgereedschap.

  Tijdens de workshop is er water, koffie, thee en soep zodat je geboost en geconcentreerd blijft terwijl je een handgesneden lepel maakt!

  Je gaat naar huis met je eigen handgemaakte houten lepel, een herinnering aan je nieuwe vaardigheden en deze unieke workshop!

  Locatie van de workshop

  Van Oldenbarnevels weg 37, 1901 KA in Castricum

  Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Praktische informatie

  Tijdens deze 3 uur durende workshop verwelkomt Anja je met water, koffie, thee en soep zodat je geboost en geconcentreerd blijft, terwijl je een paar handgesneden lepels uitprobeert!

  Wecandoo - Ontmoet Anja.

  Ontmoet Anja.

  Houtsculpteur

  Ontdek de unieke kunstervaring bij Ontwerpstudio Artkid, waar Anja Jonker, een vaardige en gepassioneerde kunstenares, adembenemende houtsculpturen creëert.

  Anja's talent voor houtbeeldhouwen komt voort uit haar passie voor het hergebruiken van oud of gekapt hout. Ze put inspiratie uit natuurlijke schoonheid en menselijke interacties en gebruikt haar sculpturen om verhalen te vertellen, vol diepgang en emotie.

  Geïnspireerd door sprookjes en verhalen, creëert Anja visueel indrukwekkende en boeiende beelden. Haar kunst gaat verder dan esthetiek; ze daagt haar publiek uit, jong en oud, om interactief en creatief met haar werken om te gaan.

  Een hoogtepunt is Anja's Sprookjestuin, een magische plek vol verhalende sculpturen die tot verkennen en ontdekken uitnodigen. Van een verborgen zeemeermin tot een zeemeerminnenstaart in een hangmat, elke creatie in de Sprookjestuin biedt een meeslepende, onvergetelijke ervaring.

  Laat je meeslepen door de betoverende wereld van Anja's sculpturen voor een onvergelijkbare artistieke beleving!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 70

  per persoon

  Aanbod