Leer je eigen houten lepel snijden met houtbewerkster Anja

Noord Bakkum, Noord Bakkum

Ontdek het ambacht van houtsnijden en maak je eigen houten lepel met ambachtsvrouw Anja3 uur initiatie met Anja

Kennis in de kunst van het houtsnijden

Je eigen handgemaakte houten lepel

€ 65  / persoon

Verloop van de workshop

Ben je op zoek naar een unieke en verrijkende ervaring om je innerlijke houtbewerker te ontdekken? Neem deel aan Anja's drie uur durende workshop en leer de eeuwenoude kunst van het lepelsnijden en maak je eigen praktische meesterwerk.

Het snijden van lepels vindt zijn oorsprong in Scandinavië en Engeland en is uitgegroeid tot een geliefd ambacht met een bloeiende groep liefhebbers en festivals in heel Europa.

Tijdens deze workshop toont Anja je de verschillende technieken van het snijden van houten lepels met behulp van uitsluitend een mes. Van het maken van een spatel tot het maken van een soeplepel, suikerlepel of theelepel met elk een eigen techniek.

De workshop is bedoeld als een praktische ervaring, een verdieping in het ambacht. Anja begeleidt je bij het snijden van je eigen houten lepel, vanaf de keuze van het materiaal en het gebruik van het snijgereedschap.

Tijdens de workshop is er water, koffie, thee en soep zodat je geboost en geconcentreerd blijft terwijl je een handgesneden lepel uitprobeert!

Leer een nieuwe vaardigheid en ontdek de vreugde en voldoening van het maken van iets moois met je eigen handen.

Je gaat naar huis met je eigen handgemaakte houten lepel, een herinnering aan je nieuwe vaardigheden en deze unieke workshop!


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


4 - 8 pers.


3u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English, Nederlands


Maak kennis Anja J.

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende kunstervaring? Ontdek dan Design Studio Artkid, waar Anja Jonker, een bekwaam en gepassioneerd kunstenares, prachtige houtsculpturen maakt die je ongetwijfeld versteld zullen doen staan.

Anja's liefde voor het beeldhouwen in hout vloeit voort uit de uitdaging om oud of gekapt hout nieuw leven in te blazen. Haar inspiratie haalt ze uit de schoonheid van de natuur en de mensen om haar heen, en ze vertelt graag verhalen via haar sculpturen, die stuk voor stuk vervuld zijn van betekenis en emotie.

Anja heeft een voorliefde voor sprookjes en verhalen en neemt deze tijdloze verhalen als uitgangspunt voor haar werk. Ze maakt betoverende beelden die zowel visueel opvallend als stimulerend zijn. Maar haar kunst is niet alleen bedoeld om bewonderd te worden - de bedoeling is ook om haar publiek uit te dagen en te betrekken, door zowel kinderen als volwassenen aan te moedigen om op nieuwe en spannende manieren met haar beelden te spelen.

Eén van Anja's meest geliefde creaties is de Fairy Garden, een magische wereld vol beeldhouwwerken die een verhaal vertellen en uitnodigen tot verkennen en ontdekken. Van de verborgen zeemeermin die alleen met een kijker gevonden kan worden, tot het gevoel van golven terwijl je met een zeemeerminnenstaart in een hangmat ligt, is de Fairy Garden een meeslepende en onvergetelijke ervaring die je meevoert naar een andere wereld.

Dit is een unieke kunstervaring, laat je betoveren door Anja's prachtige beelden en laat je meevoeren naar een andere wereld.


Plaats van de workshop

De workshops vinden plaats in een charmant bloemenkas op de kruising van het Groenelaantje en de Limmerweg.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen