Geef een meubelstuk een nieuwe uitstraling door upcycling

Amsterdam, De Bongerd, NDSM Treehouse

Ontdek "upcycling" voor je eigen meubelstukEen tweedaagse introductie met Mees & Harvey

Kennis van houtbewerking

Jouw stijlvolle met de hand vervaardigde gerecyclede meubelstuk

€ 350  / persoon

Verloop van de workshop

Geef je oude meubels een nieuw leven met de hulp van Mees en Harvey van Generatie Groen. Neem deel aan een tweedaagse workshop houtbewerking en leer over een vernieuwende benadering van houtbewerking en het belang van upcycling om een groenere wereld te creëren.

Tijdens de workshop begeleiden Mees en Harvey je stap voor stap bij het analyseren en omvormen van je meubels. Van oppervlaktebehandeling tot de laatste afwerking, ze behandelen alle aspecten van houtbewerking. Het doel is dat je vertrekt met een meubelstuk dat een nieuw leven heeft gekregen en jouw creativiteit weerspiegelt.

Deze workshop is gevestigd in de grote incubator van NDSM en maakt deel uit van een gemeenschap van jonge ontwerpers. Neem je lunch en waterfles mee, en neem een korte pauze voordat je verder gaat met het project. Als je geen oude meubels hebt, geen nood! Mees en Harvey hebben alles in voorraad, zoals een klein tafeltje, salontafel, stoel, bureau of krukje.

Aan het eind van de tweedaagse cursus ga je naar huis met je eigen gerecyclede meubelstuk, een origineel stuk waarmee je je creativiteit en inzet voor duurzaamheid kunt laten zien.

Grijp de kans om van Mees en Harvey te leren en deel uit te maken van de creatieve gemeenschap van NDSM. Neem deel aan een workshop en maak van je oude meubels iets nieuws en moois.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


3 - 6 pers.


2d


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English, Nederlands


Maak kennis Mees & Harvey.

Welkom bij Generatie Groen, een ontwerp- en productiestudio opgericht door twee vrienden, Harvey Hendriks en Mees van de Nes. Deze twee jonge breinen ontmoetten elkaar tijdens hun studie Industrieel Product Ontwerpen in Amsterdam en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze delen een gemeenschappelijke passie voor het milieu en bekijken de wereld met een kritische blik.

Generatie Groen meent dat er veel gedaan kan worden om de manier waarop we met onze planeet omgaan te veranderen. We leven in een maatschappij die geobsedeerd is door consumentisme, altijd op zoek naar meer en nieuwe dingen. Maar, is dit echt nodig? Harvey en Mees geloven dat talloze innovatieve oplossingen onze manier van leven groener kunnen maken.

Hun missie is deze oplossingen aan het licht te brengen, vandaar de naam, Generatie Groen. Een van de innovatieve oplossingen die ze toepassen is het gebruik van bestaande materialen. Ze gebruiken afval en resten om nieuwe producten te maken. Zo beperken ze niet alleen de hoeveelheid afval, maar ook de behoefte aan nieuwe materialen.

Bij Generatie Groen leven ze naar hun waarden en staan ze voor waar ze in geloven. Ze staan voor een groenere wereld, en ze dragen hun steentje bij om dat waar te maken. Hun toewijding aan duurzaamheid heeft hen een plekje opgeleverd in Treehouse NDSM, een kunstincubator in het creatieve hart van Amsterdam.

Dus, als je op zoek bent naar een ontwerpstudio die zich inzet voor het maken van duurzame producten, neem dan eens een kijkje bij Generatie Groen. Doe vandaag nog mee aan de groene revolutie!


Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. NDSM Treehouse


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen