1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz.

Ideaal voor groepen
Wecandoo - Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz. - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz. - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz. - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz. - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz. - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz. - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Verzamel je team en leer groenten fermenteren met Moritz. - Afbeelding nr. 7
Beloon je team Samen creatief aan de slag Kom samen even tot rust

2 uur op ontdekking met Moritz

Leer de basics van fermentatie

1-2 potten van je eigen gefermenteerde groenten

Vanaf

€ 66,61 Excl. BTW € 72,60 Incl. BTW

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 2u
  • 15 jaar min.
  • Tot 50 personen
  • WORKSHOP ONTWORPEN VOOR EEN TEAM: Doe deze workshop samen met je collega's.

    Doe mee met Moritz voor een speciaal ontworpen team building workshop waarin jij en je team de basisprincipes van fermentatie leren.

    Bij aankomst wordt jullie groep verwelkomd met een drankje, waarna Moritz de workshop start met een boeiende introductie over darmgezondheid en de voordelen van levende voedingsmiddelen zoals lacto-gefermenteerde groenten. 

    Deze introductie vormt de basis voor het praktische deel van de workshop, waarin ieder de kans krijgt om eigen lacto-gefermenteerde groenten te maken met verse, lokale biologische producten.

    Als team doorloop je elk deel van het fermentatieproces. Moritz zorgt ervoor dat iedereen de techniek begrijpt en genoeg vertrouwen heeft om het proces ook thuis te herhalen. Iedereen ontvangt namelijk een digitale fermentatiegids met recepten en onderhoudsinstructies, zodat jullie team nog lang na de workshop van deze nieuwe vaardigheden gebruik kan maken. 

    Aan het einde van de sessie neemt iedereen 1-2 potten zelf gefermenteerde groenten mee naar huis. 

    De sessie wordt verder afgesloten met een proeverij van enkele gefermenteerde producten van Moritz, gevolgd door een Q&A, waar je vragen kunt stellen over darmgezondheid, fermentatietechnieken of duurzame voedselpraktijken.

    Deze workshop biedt een fantastische kans om je groep uit te dagen in een leuke, educatieve omgeving, terwijl jullie sterkere teamverbanden opbouwen en duurzame, gezonde gewoontes aanmoedigen.

    Voor bedrijven die de ervaring willen uitbreiden, zijn er mogelijkheden om alcoholische dranken, catering of zelfs een rondleiding door Kitchen Republic toe te voegen—een broedplaats voor opkomende food-startups. Dit kan een extra bron van inspiratie en samenwerking voor jullie team bieden.

    Opmerking over extra diensten: Als je aanvullende diensten wilt toevoegen, vermeld dit dan in je aanvraag, dan zal Moritz de offerte hierop aanpassen.

    Locatie van de workshop

    Accessible en transports en commun

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Taal van de workshop

    English

    Wecandoo - Ontmoet Moritz

    Ontmoet Moritz

    Specialist in fermentatie

    Ontmoet Moritz, de oprichter van SauerCrowd, een ervaren chef-kok met ervaring in Michelinster-restaurants door heel Europa. Met een achtergrond in de culinaire kunsten en een focus op de verbinding tussen voeding en gezondheid, zet Moritz zich in voor duurzame voedselpraktijken.

    Gedreven door de wens om een verschil te maken, richtte Moritz SauerCrowd op met als doel een platform te creëren voor producenten van gefermenteerd voedsel om samen te komen. De missie is eenvoudig: biologische groenten van lokale boerderijen halen en deze omzetten in smakelijke, duurzame producten die de darmgezondheid bevorderen.

    SauerCrowd draait helemaal om kwaliteit en smaak. Moritz gelooft in het gebruik van de beste ingrediënten om producten te creëren die niet alleen heerlijk smaken, maar ook een circulaire economie ondersteunen. Door traditionele fermentatietechnieken te promoten en samen te werken met herstellende boerderijen, streeft SauerCrowd ernaar de perceptie van gefermenteerd voedsel te herdefiniëren en andere voedselproducenten te inspireren hetzelfde te doen.

    Dus als je op zoek bent naar heerlijke, duurzame opties die gezondheid en gemeenschap prioriteren, zoek dan niet verder dan Moritz en SauerCrowd!

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 66,61 Excl. BTW

    per persoon