1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus

Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 8
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 9
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 10
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 11
Wecandoo - Ontdek de geheimen van het maken van je eigen pasta en pastasaus - Afbeelding nr. 12

2 uur op ontdekking met Terenzio

Kennis van de Italiaanse keuken

Je eigen, handgemaakte pasta en pastasaus

De workshop in detail

  • 2u
  • 15 jaar min.
  • 4 tot 10 deelnemers
  • Tot 10 mensen voor een privatisering
  • Doe mee met Chef Terenzio voor een hands-on pastaworkshop vol Italiaanse traditie.

    Geïnspireerd door zijn gekoesterde familierecept, dat hij van zijn moeder Leonella heeft overgenomen, zal Chef Terenzio je alles leren over de authentieke kunst van het pasta maken, terwijl hij zijn passie voor de Italiaanse keuken met je deelt.

    Tijdens deze workshop leer je verschillende soorten pasta te maken, zoals bijvoorbeeld:

    - Tagliatelle  - Pappardelle  - Spaghetti  - Farfalle  - Ravioli  - Gekleurde pasta  

    Je ontdekt ook de geheimen achter het maken van authentieke sauzen, die perfect zijn afgestemd op elke pastasoort. Van een rijke tomatensaus voor klassieke tagliatelle tot een pittige courgette-garnalen melange, een volle wildzwijnragout of een verfrissende tomaat-tonijn saus, er is voor ieder wat wils.

    Terwijl je kookt, serveert Terenzio een glas wijn of prosecco, om de ervaring compleet te maken. Na het maken van je pasta, ga je aan tafel om samen met de andere deelnemers van je creaties te genieten tijdens een heerlijke maaltijd. Bovendien neem je wat van je versgemaakte pasta mee naar huis, zodat je het thuis opnieuw kunt beleven. 

    Vergeet niet om Chef Terenzio al je vragen te stellen over de Italiaanse keuken! Dit is je kans. Of het nu gaat om perfecte wijn- en pasta combinaties of het beheersen van verfijnde technieken, je krijgt gegarandeerd waardevolle inzichten in de wereld van de Italiaanse culinaire kunst.

    Boek vandaag nog je plek en ontdek de traditionele manier waarop pasta wordt gemaakt, terwijl je geniet van heerlijk eten, fijne wijn en goed gezelschap!

    Locatie van de workshop

    De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    English
    Italiano
    Nederlands

    Praktische informatie

    Craft your own ravioli and enjoy it with a choice of wine or prosecco.

    Complimentary water will be provided during the workshop to keep you refreshed and hydrated.

    Wecandoo - Ontmoet Terenzio

    Ontmoet Terenzio

    Chef

    Ontmoet Terenzio, een Italiaanse chef die de zon en smaken van Zuidoost-Apulië met zich meebrengt naar Nederland!

    Al 15 jaar noemt hij Nederland zijn thuis, maar zijn culinaire verhaal begon veel eerder, thuis, met zijn moeder Leonella. Zelfs toen ze hoogzwanger van hem was, draaide hun keuken om de kunst van het pastamaken. Veel van Terenzio's signatuurgerechten zijn een liefdevol eerbetoon aan Leonella's eeuwenoude recepten.

    Na verloop van tijd zette Terenzio de koksmuts op, en leende hij zijn expertise aan tal van fine-dining etablissementen. Maar het was de opstart van Mama's Ravioli, een avontuur dat hij samen met zijn vrouw begon, dat echt zijn passie ving.

    Ze gaan voor écht en authentiek: verse producten van onze lokale Nederlandse markten, gecombineerd met top-Italiaanse ingrediënten.

    Bij Mama’s Ravioli maken we elk gerecht met liefde en precisie. Met chef Terenzio maak je met elke hap een culinair reisje, van de Italiaanse kust tot aan onze bruisende Nederlandse markten.

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 69

    per persoon