1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Drinken

Leer gin cocktails maken

Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Leer gin cocktails maken - Afbeelding nr. 8

2 uur ontdekking met Tom en Pieter-Jan

Kennis van distillatie en cocktailcreatie

Een degustatie van 3 heerlijke cocktails

De workshop in detail

  • 2u
  • 18 jaar min.
  • 2 tot 20 deelnemers
  • Tot 20 mensen voor een privatisering
  • Tijdens deze twee uur durende workshop nemen Tom en Pieter-Jan u mee door het hele distillatieproces dat nodig is om gin te maken!

    De drie mannen werken in een prachtige oude schuur. Het is de perfecte plek om uw verbeelding de vrije loop te laten...

    Na een rondleiding door de distilleerderij wordt u begeleid bij de bereiding van drie verschillende cocktails met de gin van het huis. Het subtiele evenwicht van alle zintuigen creëren is een moeilijke taak, maar Tom en Pieter-Jan zullen u helpen...

    Na al dit harde werk kunt u eindelijk genieten van deze heerlijke cocktails in een gezellige sfeer...

    Locatie van de workshop

    De werkplaats is bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet Tom, Pieter-Jan & Benoit

    Ontmoet Tom, Pieter-Jan & Benoit

    Distilleerders

    De drie oprichters van The Drunken Horse Gin, Tom, Pieter-Jan en Benoit, overwogen tijdens een tuinfeest hun eigen gin te distilleren.

    Tom, een voormalige UNESCO-medewerker, heeft een passie voor restaurants en paarden en wilde deze concepten combineren. Ze besloten hun oude paardentrailer om te bouwen tot een mobiele bar. Nu hebben zelfs hun flessen de vorm van een paardenvoet.

    Wanneer ze besloten dit idee uit te voeren, gaven ze alle drie hun vorige baan op om zich op het Drunken Horse-project te concentreren. Ze experimenteerden met verschillende recepten tot ze dankzij enkele goede vrienden de perfecte smaak kregen. De eerste distillatie werd gedaan met de buren. Hun speciale touch is beïnvloed door hun liefde voor reizen en omvat een uitzonderlijk ingrediënt.

    U vindt deze kleine maar succesvolle distilleerderij in Boechout (Vremde), nabij Antwerpen. Ze distilleren, bottelen en etiketteren hun producten op de zolder van hun ouderlijk huis, en binnenkort in hun prachtige gerenoveerde schuur.

    Ze hebben talrijke prijzen gewonnen voor hun gin (San Francisco World Spirits Competition Gold medal!). Bovendien halen ze alles wat ze nodig hebben uit de streek, zoals het water dat voor de distillatie wordt gebruikt, de etikettenmaker en de leverancier van pure alcohol.

    Alle drie hebben ze ongelooflijke verhalen over hun reiservaringen en houden ze van creativiteit, vakmanschap en lekker eten.

    1 beoordeling

    Laura L
    LL

    Laura L

    4/7/2024

    Heel leuke avond: interessante workshop, goed gelachen en heerlijke cocktails! Groetjes, Laura

    € 40

    per persoon