1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Bak je eigen zuurdesem pizza's in groep met Coopains

Wecandoo - Bak je eigen zuurdesem pizza's in groep met Coopains - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Bak je eigen zuurdesem pizza's in groep met Coopains - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Bak je eigen zuurdesem pizza's in groep met Coopains - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Bak je eigen zuurdesem pizza's in groep met Coopains - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Bak je eigen zuurdesem pizza's in groep met Coopains - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Bak je eigen zuurdesem pizza's in groep met Coopains - Afbeelding nr. 6

4 uur op ontdekking met Roger, Simon en Thibault

Kennis in pizza maken

Je eigen heerlijke pizza om ter plekke van te genieten (één per persoon)

€ 55

per persoon

De workshop in detail

  • 4u
  • 12 tot 30 deelnemers
  • 15 jaar min.
  • WORKSHOP VOOR GROEPEN: Kom naar deze workshop met je collega's, vrienden of familie en we beloven je: het wordt een gezellig festijn !

    Maak samen met Coopains kennis met de kunst van het pizza maken! Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door de gepassioneerde bakkers van Coopains : Simon, Roger & Thibault.

    Vanaf de start word je ondergedompeld in de fascinerende wereld van zuurdesem, het magische ingrediënt dat deeg omtovert tot de perfecte basis voor je pizza's.

    Na een theoretische uitleg word je in teams verdeeld om te leren hoe je het deeg moet kneden en vormen. Dan is het tijd om creatief te worden! Je maakt je eigen pizza en kiest uit een verscheidenheid aan verse en heerlijke biologische toppings.

    Aan het einde van de workshop geniet je samen van je versgebakken pizza's, vergezeld van een glaasje wijn, in een leuke en ontspannen sfeer.

    Locatie van de workshop

    De werkplaats van Coopains is bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein, halte 'Thurn & Taxis' of met de metro, halte 'Pannenhuis'.

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet Coopains

    Ontmoet Coopains

    Bakker

    Het is een lange liefdesgeschiedenis tussen Roger, brood en zijn vrienden!

    Als actief lid van de coöperatie sinds 2018 werkt deze gepassioneerde ambachtsman samen met gecertificeerde bakkers en patissiers. Na begonnen te zijn met tijdelijke studio's aan de rand van Brussel, verhuisden ze in 2020 naar hun eigen pand.

    Hun doel? De buurt voorzien van kwalitatief zuurdesembrood, terwijl ze hun inzet voor eerlijke handel en ambachtelijk bakken promoten. Ze gebruiken pure, biologische en lokale meelsoorten, zonder toevoegingen, om brood te produceren dat zowel gezond als authentiek is.

    Ontmoet Roger, Simon en Thibault en dompel jezelf onder in een wereld waar brood veel meer is dan alleen voedsel: het is een echt symbool van delen en traditie!

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 55

    per persoon