1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Byoungsung

Maak kennis met Byoungsung.

Bloemenkunstenaar

Amsterdam

Byoungsung is een Zuid-Koreaanse kunstenaar en ontwerper. Van jongs af aan is hij gefascineerd door de natuur en verdiept hij zich in tuinen, bloemen en kunst. Hij volgde een opleiding tot professioneel bloemist in het Verenigd Koninkrijk en voltooide een Master in Kunst en Design. Byoungsung bouwde zijn vaardigheden verder uit door samen te werken met tal van vooraanstaande Londense bloemenkunstenaars.

Na zijn verhuis naar Amsterdam in 2018 vestigde hij zijn eigen bloemenatelier in het hart van de historische binnenstad.

Byoungsung put veel inspiratie uit zijn omgeving en verwerkt daarin zijn ruime ervaring met verschillende culturen en ontwerpstijlen. Hij gebruikt voornamelijk lokaal geteeld bloemenmateriaal om de natuurlijkheid van zijn ontwerpen te versterken.

FlowerLovesMe heeft ruime ervaring opgedaan in diverse beroemde evenementen en zet de standaard voor florale creativiteit, stijl, elegantie en zorgvuldige planning. Byoungsung en zijn team delen graag hun passie voor bloemschikken. Ze delen graag eindeloze mogelijkheden met hun klanten en genieten van nieuwe uitdagingen met als enige doel hun klanten te plezieren en een onvergetelijke service te bieden met adembenemende creaties.

De workshop vindt plaats in de winkel op een grote tafel in het midden waar u uw boeketten kunt maken. Zodra je de winkel binnenkomt, geniet je van de geur en de schoonheid van de verschillende kleuren en vormen van bloemen!