Stel uw trouwboeket samen

Amsterdam, Canal Belt

Ontdek de geheimen van de bloemschikken en stel uw eigen unieke bruidsboeket samen met Byoungsung, bloemen ontwerper2,5 uur initiatie met Byoungsung

Kennis van bloemschikken

Uw unieke trouwboeket

150 €  / persoon

Verloop van de workshop

Neem een duik in de bloemenwereld van Byoungsung!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leert u samen met hem alle basistechnieken voor het maken van een bruidsboeket. Amsterdam heeft zoveel mooie kwaliteitsbloemen te bieden, en daar kunt u tijdens deze workshop volop van genieten!

U gebruikt seizoensbloemen en past uw bloemstuk aan de tijd van het jaar aan.

U leert over de ranken-techniek en vele andere, om een prachtig bruidsboeket te maken volgens het seizoen.

Byoungsung heeft een schat aan ervaring van zijn vele reizen die hij graag met u deelt!

Na deze fantastische workshop vertrekt u met uw eigen bruidsbloemenboeket!


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


3 - 8 pers.


2u30


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in English


Maak kennis Byoungsung S.

Byoungsung is een Zuid-Koreaanse kunstenaar en ontwerper. Van jongs af aan is hij gefascineerd door de natuur en verdiept hij zich in tuinen, bloemen en kunst. Hij volgde een opleiding tot professioneel bloemist in het Verenigd Koninkrijk en voltooide een Master in Kunst en Design. Byoungsung bouwde zijn vaardigheden verder uit door samen te werken met tal van vooraanstaande Londense bloemenkunstenaars.

Na zijn verhuis naar Amsterdam in 2018 vestigde hij zijn eigen bloemenatelier in het hart van de historische binnenstad.

Byoungsung put veel inspiratie uit zijn omgeving en verwerkt daarin zijn ruime ervaring met verschillende culturen en ontwerpstijlen. Hij gebruikt voornamelijk lokaal geteeld bloemenmateriaal om de natuurlijkheid van zijn ontwerpen te versterken.

FlowerLovesMe heeft ruime ervaring opgedaan in diverse beroemde evenementen en zet de standaard voor florale creativiteit, stijl, elegantie en zorgvuldige planning. Byoungsung en zijn team delen graag hun passie voor bloemschikken. Ze delen graag eindeloze mogelijkheden met hun klanten en genieten van nieuwe uitdagingen met als enige doel hun klanten te plezieren en een onvergetelijke service te bieden met adembenemende creaties.

De workshop vindt plaats in de winkel op een grote tafel in het midden waar u uw boeketten kunt maken. Zodra u de winkel binnenkomt, geniet u van de geur en de schoonheid van de verschillende kleuren en vormen van bloemen.Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...