1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Papier

Maak je eigen stempel

2,5 uur op ontdekking met Alette

Kennis van stempels snijden

Je eigen stempel en een mooie ansichtkaart

€ 62

per persoon

De workshop in detail

 • 2u30
 • 2 tot 6 deelnemers
 • 10 jaar min.
 • Welkom bij Alette's stempelworkshop, waar jouw creativiteit de vrije loop krijgt!

  In een gezellige en ontspannen sfeer leer je hoe je je eigen unieke stempels maakt uit een rubberen 'carving block'. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Alette staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. Begin met het kiezen van een thema, creëer een eigen design en leer de fijne kneepjes van het werken met gutsen.

  Geen zorgen als je even vastzit qua ideeën; Alette is er om je creatieve vonk aan te wakkeren. Met je zelfgemaakte stempels en kleurrijke inktkussens ga je vervolgens aan de slag om unieke afdrukken te maken. Creëer originele kaarten, (cadeau)labels, patronen of illustraties die jouw persoonlijke touch weerspiegelen.

  Aan het einde van deze cursus ga je naar huis met een ansichtkaart bedrukt met jouw design en natuurlijk je zelfgemaakte stempel. Deze workshop met Alette opent de deur naar een wereld van oude technieken en geeft je alle tools om thuis je eigen prachtige ansichtkaarten te maken. Laat je inspireren en ontdek het plezier van stempelen!

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Alette

  Ontmoet Alette

  Grafisch designer

  Alette, met meer dan 15 jaar ervaring als freelance grafisch ontwerper, vond een nieuwe passie in het tastbaar maken van haar creativiteit door middel van handwerk. Ze heeft zich bekwaamd in linosnede, letterzetten, ambachtelijk drukken en boekbinden.

  Haar enthousiasme voor menselijke interactie leidde haar ertoe deze technieken te gaan onderwijzen, waarmee ze mensen helpt om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Het is voor haar een manier om te vertragen en zich te verdiepen in het creatieve proces.

  In 2022 richtte Alette de Printmakers Club op met als doel grafische technieken toegankelijk te maken voor iedereen. Ze gelooft sterk in de creatieve kracht die in ons allen schuilt. Als ze niet in haar keuken aan het dansen is, is Alette volledig in de ban van inkt en deelt ze graag haar passie met anderen.

  Tijdens haar workshops leidt Alette je door verschillende grafische technieken en introduceert ze je in de wereld van materialen. Ben je klaar om je creativiteit te verkennen en iets nieuws te leren onder de deskundige leiding van Alette?

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 62

  per persoon

  Aanbod