1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Juwelen

Ontwerp je eigen zilveren armband

3,5 uur op ontdekking met Atelien

Kennis van sieraden

Je zelfgemaakte zilveren armband

€ 115

per persoon

De workshop in detail

 • 3u30
 • 2 tot 4 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Ontdek de kunst van juwelen maken in deze leerzame en leuke workshop! Bij Atelien duik je samen met een ervaren goudsmid in de wereld van zilveren sieraden. Ze neemt je mee op een creatieve reis waar je leert over de essentiële gereedschappen en technieken.

  Samen met Atelien ontwerp, vorm, soldeer en polijst je zilver tot een prachtige armband. Een uniek sieraad gemaakt door jou, voor jou!

  Na deze workshop ga je naar huis met een nieuw favoriet sieraad, volledig gemaakt met je eigen handen. Atelien deelt al haar geheimen, waarbij ze alleen de beste materialen en traditionele methodes gebruikt. Mis deze geweldige ervaring niet, je zult er geen spijt van krijgen!

  De workshop is in het Nederlands, maar als een groot gedeelte van de groep Engels spreken, passen we ons aan. Wil je een persoonlijkere ervaring? Vraag dan naar de mogelijkheid om de workshop te privatiseren.

  Locatie van de workshop

  De werkplaats is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkplaats is alleen toegankelijk via een trap.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Taal van de workshop

  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Atelien.

  Ontmoet Atelien.

  Goudsmid

  Duik in de fonkelende wereld van sieradenontwerp met Atelien, die sinds 2006 met hart en ziel unieke sieraden creëert. Na een vijfjarige opleiding heeft Atelien haar dromen nagejaagd en een eigen merk opgebouwd, bekend om haar verfijnde en innovatieve technieken, waaronder het zeldzame vuur emailleren en fuseren.

  Nu deelt Atelien haar expertise en passie in inspirerende workshops, waar jij de kans krijgt om je creativiteit te ontketenen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, Atelien begeleidt je stap voor stap bij het creëren van je eigen sieraden.

  In Atelien's workshops ontdek je niet alleen nieuwe technieken, maar vind je ook een ruimte om je artistieke talenten te verkennen en te ontwikkelen. Je gaat naar huis met meer dan alleen een prachtig sieraad; je neemt een ervaring mee die je creativiteit en vakmanschap verrijkt.

  Ben je klaar om je creatieve reis te beginnen en iets prachtigs te creëren onder de deskundige begeleiding van Atelien? Meld je aan voor een van haar workshops en ervaar de vreugde van het creëren van je eigen unieke sieraden!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 115

  per persoon

  Aanbod