Maak uw eigen geëmailleerde oorbellen

Amsterdam, KNSM-eiland

Ontdek sieradenkunst en ontwerp uw eigen geëmailleerde oorbellen met Atelien, ambachtelijke goudsmid3,5 u ontdekking met Atelien

Kennis van sieraden

Uw geëmailleerde oorbellen

85 €  / persoon

Verloop van de workshop

Tijdens deze workshop zal Atelien u begeleiden in de ontdekking van de kunst van het emailleren op koper.

Emailleren is een prachtige techniek om sieraden te versieren. In deze 3,5 uur durende workshop vuur emailleren leert u verschillende technieken om sprankelende geëmailleerde oorbellen te maken.

Allereerst toont zij u de materialen, instrumenten en toepassingsprocessen. Vervolgens kiest u de gewenste vorm uit verschillende koperen vormen in verschillende afmetingen en de kleur die u eraan wilt geven.

Dan is het tijd om aan de slag te gaan. U brengt de versiering aan volgens haar methoden, namelijk op een stuk koper, waarbij u in verschillende stappen emailleert. U werkt uw oorbellen af met zilverdraad.

Afhankelijk van de grootte vertrekt u met één of twee paar oorbellen.

Atelien toont u alle geheimen van haar vak, waarbij zij gebruik maakt van hoogwaardige grondstoffen en traditionele technieken. Aarzel niet en beleef een ongelooflijke ervaring met haar, u zult het niet betreuren!

De workshop wordt in het Nederlands gegeven. Als een groot deel van u Engels spreekt, zal de taal van de workshop Engels zijn. U kunt de workshop ook privatiseren.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


2 - 4 pers.


3u30


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in Nederlands


Maak kennis Atelien.

Atelien ontwerpt sinds 2006 sieraden.

Na een opleiding van 5 jaar besloot ze haar dromen waar te maken en haar eigen merk te ontwikkelen. Ze gebruikt nu verschillende technieken om haar sieradencollecties te creëren, waaronder zeldzame technieken als vuur emailleren en fuseren.

Sinds enkele jaren organiseert zij enthousiast workshops om haar passie voor sieraden te delen. Haar wens is dat de deelnemers hun creativiteit uiten! Dus, klaar om uw creativiteit te uiten?Plaats van de workshop

De werkplaats is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkplaats is alleen toegankelijk via een trap.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...