1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Juwelen

Maak je eigen geëmailleerde oorbellen

3,5 uur op ontdekking met Atelien

Kennis van sieraden

Je handgemaakte geëmailleerde oorbellen

€ 95

per persoon

De workshop in detail

 • 3u30
 • 2 tot 4 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Stap in de betoverende wereld van emailleren op koper met Atelien in onze 3,5 uur durende workshop. Ontdek hoe deze techniek jouw sieraden uniek maakt, terwijl je leert om prachtige geëmailleerde oorbellen te maken!

  Atelien begint met een introductie van de benodigde materialen, instrumenten en het toepassingsproces. Daarna kies je zelf de vorm uit een verscheidenheid aan koperen designs en bepaal je de kleur die jouw creatie zal sieren.

  Dan is het jouw beurt om te schitteren. Onder Ateliens deskundige begeleiding breng je emaille aan op koper, stap voor stap, en verfijn je jouw oorbellen met zilverdraad. Of je nu kiest voor een subtiel paar of iets opvallends, je verlaat de workshop met één of twee paar prachtige, door jou gemaakte oorbellen.

  Laat je meeslepen in Ateliens wereld, waar kwaliteit en traditionele technieken centraal staan. Mis deze kans niet voor een onvergetelijke ervaring. Wij beloven je: je zult er geen moment spijt van krijgen!

  De workshop wordt standaard in het Nederlands gegeven, maar wanneer het grootste gedeelte van de groep Engels spreekt, zal de workshop in het Engels worden gegeven. Wil je een meer persoonlijke touch? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een privéworkshop.

  Locatie van de workshop

  De werkplaats is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkplaats is alleen toegankelijk via een trap.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Taal van de workshop

  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Atelien.

  Ontmoet Atelien.

  Goudsmid

  Duik in de fonkelende wereld van sieradenontwerp met Atelien, die sinds 2006 met hart en ziel unieke sieraden creëert. Na een vijfjarige opleiding heeft Atelien haar dromen nagejaagd en een eigen merk opgebouwd, bekend om haar verfijnde en innovatieve technieken, waaronder het zeldzame vuur emailleren en fuseren.

  Nu deelt Atelien haar expertise en passie in inspirerende workshops, waar jij de kans krijgt om je creativiteit te ontketenen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, Atelien begeleidt je stap voor stap bij het creëren van je eigen sieraden.

  In Atelien's workshops ontdek je niet alleen nieuwe technieken, maar vind je ook een ruimte om je artistieke talenten te verkennen en te ontwikkelen. Je gaat naar huis met meer dan alleen een prachtig sieraad; je neemt een ervaring mee die je creativiteit en vakmanschap verrijkt.

  Ben je klaar om je creatieve reis te beginnen en iets prachtigs te creëren onder de deskundige begeleiding van Atelien? Meld je aan voor een van haar workshops en ervaar de vreugde van het creëren van je eigen unieke sieraden!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 95

  per persoon

  Aanbod