1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Alette

Maak kennis met Alette.

Grafisch designer

Amsterdam

Alette, met meer dan 15 jaar ervaring als freelance grafisch ontwerper, vond een nieuwe passie in het tastbaar maken van haar creativiteit door middel van handwerk. Ze heeft zich bekwaamd in linosnede, letterzetten, ambachtelijk drukken en boekbinden.

Haar enthousiasme voor menselijke interactie leidde haar ertoe deze technieken te gaan onderwijzen, waarmee ze mensen helpt om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Het is voor haar een manier om te vertragen en zich te verdiepen in het creatieve proces.

In 2022 richtte Alette de Printmakers Club op met als doel grafische technieken toegankelijk te maken voor iedereen. Ze gelooft sterk in de creatieve kracht die in ons allen schuilt. Als ze niet in haar keuken aan het dansen is, is Alette volledig in de ban van inkt en deelt ze graag haar passie met anderen.

Tijdens haar workshops leidt Alette je door verschillende grafische technieken en introduceert ze je in de wereld van materialen. Ben je klaar om je creativiteit te verkennen en iets nieuws te leren onder de deskundige leiding van Alette?