1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Papier

Maak je eigen blockprint en decoreer een kledingstuk

3 uur op ontdekking met Alette

Kennis van linosnijden

Je eigen gepersonaliseerde t-shirt, schort of tote bag

€ 75

per persoon

De workshop in detail

 • 3u
 • 2 tot 6 deelnemers
 • 10 jaar min.
 • Stap in de creatieve wereld van linosnijden met Alette in deze inspirerende workshop! Linosnede, een variant van houtsnede, wordt jouw speelveld. Maak je geen zorgen als je nog zoekt naar inspiratie; Alette staat klaar om je creativiteit te prikkelen.

  Je avontuur begint met het schetsen van je ontwerp. Daarna breng je jouw creatie over op een lino-plaat, ook bekend als de matrix. Alette leert je vervolgens hoe je met een guts je ontwerp nauwkeurig uitsnijdt om een prachtige linosnede te creëren.

  Zodra je plaat klaar is, begint het magische proces van inkten. Met een rubberen roller breng je een fijne laag inkt aan op je plaat. Dit is het moment waarop jouw tekening tot leven komt en jouw afdruk zichtbaar wordt!

  Je gaat niet alleen naar huis met je eigen unieke design gedrukt op een t-shirt, schort of tote bag die je zelf meebrengt, maar ook met de lino-plaat waar het allemaal mee begon. Met Alette's begeleiding ontdek je een tijdloze techniek en krijg je alle kennis om thuis zelf aan de slag te gaan met jouw afdrukken!

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Alette

  Ontmoet Alette

  Grafisch designer

  Alette, met meer dan 15 jaar ervaring als freelance grafisch ontwerper, vond een nieuwe passie in het tastbaar maken van haar creativiteit door middel van handwerk. Ze heeft zich bekwaamd in linosnede, letterzetten, ambachtelijk drukken en boekbinden.

  Haar enthousiasme voor menselijke interactie leidde haar ertoe deze technieken te gaan onderwijzen, waarmee ze mensen helpt om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Het is voor haar een manier om te vertragen en zich te verdiepen in het creatieve proces.

  In 2022 richtte Alette de Printmakers Club op met als doel grafische technieken toegankelijk te maken voor iedereen. Ze gelooft sterk in de creatieve kracht die in ons allen schuilt. Als ze niet in haar keuken aan het dansen is, is Alette volledig in de ban van inkt en deelt ze graag haar passie met anderen.

  Tijdens haar workshops leidt Alette je door verschillende grafische technieken en introduceert ze je in de wereld van materialen. Ben je klaar om je creativiteit te verkennen en iets nieuws te leren onder de deskundige leiding van Alette?

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 75

  per persoon

  Aanbod