Maak uw eigen paar sneakers

Amsterdam, Oud centrum

Leer over lederbewerking en maak uw eigen paar lederen sneakers met Esther en haar team, lederbewerkers


Maak kennis met Esther en haar team
Lederbewerkers, Mozaïeksters en Naaisters


5u initiatie met Esther en haar team

Kennis van lederwaren

Uw unieke paar sneakers

180 €  / persoon

Verloop van de workshop

Welkom in de werkplaats van Esther en haar team om lederbewerking te ontdekken!

Tijdens deze 5 uur durende workshop leert u, met het kostbare advies van de ambachtslieden, uw eigen paar lederen sneakers te maken. 

U kunt kiezen voor uw eigen paar high of low top sneakers en selecteert elk onderdeel zodat uw creatie volledig gepersonaliseerd is. U kiest uw lederkleuren, en de uitstraling van het leder (generfd, lak, glad, enz.) naargelang uw wensen! 

U knipt de stukken uit, verlijmt ze, bereidt de binnenzool voor en naait de sneaker met de hand. Tenslotte komt nog de laatste montage met de zool. Dit alles onder het toeziend oog van Esther en haar team van gepassioneerde ambachtslieden! 

 Aan het einde van deze workshop gaat u naar huis met uw prachtige paar lederen sneakers, die u elke dag zult dragen! 

Deze workshop wordt in verschillende talen tegelijk aangeboden. De ambachtslieden passen de taal van de workshop aan de aanwezige deelnemers aan.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


3 - 8 pers.


5u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gehouden in English, Nederlands


Maak kennis Esther en haar team.

Esther is cultureel antropologe maar ook creatief onderneemster en schoenmaakster.

Als eigenares van het House of Arts & Crafts in het centrum van Amsterdam creëerde zij een creatief centrum voor ambachtslieden. Tegenwoordig is het een creatieve ruimte voor iedereen! Op 18 mei 2008 vond de officiële opening plaats van Jouw Stoute Schoenen op de Wallen in Amsterdam. Dit is waar Esther haar bedrijf begon: in een ongewone werkplaats, net als haar creaties!

Na vier jaar ging ze op zoek naar een nieuwe locatie. Tegenwoordig delen Esther en haar team het grote pand aan de Oudeschans 21 - waar ze wonen, werken en delen - met andere creatieve ondernemers.

In Oudeschans heeft zij een expertisecentrum en een opleidingsinstituut ontwikkeld voor het ontwerpen en maken van schoenen, tassen, upcycling van textiel en mozaïek. Zij werken op traditionele wijze, met behulp van de modernste technieken. Zo ontdekken zij voortdurend wat technisch mogelijk is en ontstaan er steeds nieuwe uitdagingen.

Naast de initiatie en begeleiding van mensen om hun eigen ideeën vorm te geven, produceren ze ook samples voor grote en kleine merken, ontwerpen en vervaardigen ze met de hand unieke en op maat gemaakte schoenen en produceren ze kleine series.Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen


Misschien vindt u het volgende ook leuk...