1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Aardewerk & keramiek

Groepsworkshop - Maak en beschilder je eigen keramische creatie

4 uur op ontdekking met Nastia

Kennis van pottenbakken

Je handgeschilderde creatie van klei

€ 140

per persoon

De workshop in detail

 • 4u
 • 4 tot 8 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • WORKSHOP VOOR GROEPEN: Doe mee met deze workshop met je collega's, vrienden of familie.

  Schrijf je in voor een 4 uur durende workshop met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop. Leer de basis van het boetseren en glazuren. In de eerste helft van de workshop leer je de basis van het boetseren in klei met behulp van leuke handbouwtechnieken zoals kleirollen en plakken. Creëer wat je maar wilt - een funky bloempot, een apart beeldje, of zelfs een coole mok voor je ochtendkoffie. Nastia staat je met raad en daad bij om de creaties tot leven te brengen.

  Na het boetseren is het tijd om je innerlijke glazuurguru los te laten! Je leert de kunst van het gebruik van speciale klei-gebaseerde verf op je creaties, die je afmaakt met glanzende of matte glazuren. Nastia is je gids en laat je zien hoe je je werk echt laat opvallen.

  Na de workshop worden je creaties twee keer in de oven gebakken en daarna geglazuurd om hun vorm te verstevigen, waarna je ze later kunt komen ophalen.

  Na de workshop worden je creaties gebakken in de oven. Na drie weken zijn ze klaar om opgehaald te worden. Je hebt vanaf dit moment drie weken de tijd om ze op te halen. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk in verband met de ruimte die de creaties innemen in de werkplaats. Alle materialen en het bakken zijn inbegrepen. 

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Praktische informatie

  Complimentary  water, coffee or tea will be provided during the workshop to keep you refreshed and hydrated.

  Wecandoo - Ontmoet Nastia C.

  Ontmoet Nastia C.

  Keramiste

  We stellen je voor aan Nastia - een getalenteerde keramiste uit Oekraïne die Haarlem met haar vakmanschap heeft veroverd! Met tien jaar ervaring in het studeren en creëren van kunst, straalt Nastia's passie voor keramiek door in elk stuk dat ze maakt. Haar unieke stijl, met charmante en karaktervolle dieren, maakt elke creatie uniek.Nastia is echter niet alleen een uitzonderlijke kunstenares - ze is ook een ontzettend goede lerares en deelt haar kennis graag met anderen. Daarom biedt ze in haar studio, Calaca Ceramic Art, workshops "Inleiding tot Keramiek" aan. Deze workshops zijn een praktijkgerichte oefening in handwerktechnieken, waaronder het werken met kleirollen en plakken. Deelnemers experimenteren ook met "engobes", een verf op klei basis, en gebruiken de sgraffito en slip-painting technieken om hun creaties te versieren.Dankzij Nastia's workshops kunnen toekomstige keramisten leren van een ervaren professional en iets moois en unieks maken. Ongeacht of je een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, Nastia's begeleiding en expertise zullen je keramiek naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van keramiek met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 140

  per persoon