Maak en beschilder je eigen keramische creatie

Haarlem, Amsterdamsewijk

Ontdek de wereld van keramiek en maak je eigen keramische creatie met keramiste Nastia4 uur ontdekking met Nastia

Kennis van pottenbakken

Je handgeschilderde creatie van klei

€ 120  / persoon

Verloop van de workshop

Schrijf je in voor een 4 uur durende workshop met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop. Leer de basis van het boetseren en glazuren.

In de eerste helft van de workshop leer je de basis van het boetseren in klei met behulp van leuke handbouwtechnieken zoals kleirollen en plakken.

Creëer wat je maar wilt - een funky bloempot, een apart beeldje, of zelfs een coole mok voor je ochtendkoffie. Nastia staat je met raad en daad bij om de creaties tot leven te brengen.

Na het boetseren is het tijd om je ware glazuurgoeroe los te laten! Je ontdekt het gebruik van speciale kleiverf en maakt je creaties af met glanzende of matte glazuren. Nastia is je gids en toont je hoe creaties mooi worden.

Alle materialen en het bakken zijn inbegrepen. Kom dus gewoon gezellig langs en laat je creativiteit de vrije loop. Twee weken later kun je het eindresultaat ophalen!


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


4 - 8 pers.


4u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English, Nederlands


Maak kennis Nastia C.

We stellen je voor aan Nastia - een getalenteerde keramiste uit Oekraïne die Haarlem heeft veroverd! Met tien jaar ervaring in het studeren en creëren van kunst, straalt Nastia's passie voor keramiek door in elk stuk dat ze maakt. Haar unieke stijl, met charmante en karaktervolle dieren, maakt elke creatie uniek.

Nastia is echter niet alleen een uitzonderlijke kunstenares - ze is ook communicatief vaardig en deelt haar kennis graag met anderen. Daarom biedt ze in haar studio, Calaca Ceramic Art, workshops "Inleiding tot Keramiek" aan. Deze workshops zijn een praktijkgerichte oefening in handwerktechnieken, waaronder het werken met kleirollen en plakken. Deelnemers experimenteren ook met "engobes", een verf op klei basis, en gebruiken de sgraffito en slip-painting technieken om hun creaties te versieren.

Dankzij Nastia's workshops kunnen toekomstige keramisten leren van een ervaren professional en iets moois en unieks maken. Ongeacht of je een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, Nastia's begeleiding en expertise zullen je keramiek naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van keramiek met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop!


Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen