1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Aardewerk & keramiek

Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie

Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 8
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 9
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 10
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 11
Wecandoo - Boetseer en beschilder je eigen keramische creatie - Afbeelding nr. 12

2,5 uur op ontdekking met Nastia

Kennis van pottenbakken

Je prachtige handgemaakte keramische creatie

€ 85

per persoon

De workshop in detail

 • 2u30
 • 4 tot 8 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Welkom in Nastia's keramiekstudio, waar je de kans krijgt om je te verdiepen in de betoverende kunst van het boetseren met klei.

  Laat je tijdens deze 2,5 uur durende workshop meevoeren door de sensatie van klei die vorm krijgt onder jouw handen. Ontdek de basis van het werken met klei en leer de fijne technieken van het boetseren, allemaal in een ontspannen en creatieve sfeer.

  Of je nu droomt van het maken van een op maat gemaakte bloempot voor op je vensterbank, een charmant servies voor je volgende feestje, een stijlvolle schaal als eyecatcher in je huis, of zelfs een unieke mok voor je ochtendkoffie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij bepaalt wat je wilt creëren.

  Nastia, een getalenteerde en ervaren keramiste, staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Ze deelt haar waardevolle inzichten en tips om je creaties tot leven te brengen. Haar expertise varieert van het beheersen van de perfecte knijppot tot het vormgeven van elegante handvatten, waardoor deze workshop geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

  Dompel jezelf onder in de wereld van keramiek en ontdek je creatieve potentieel in een inspirerende omgeving. Boek deze workshop voor een onvergetelijke ervaring met Nastia en laat je kunstzinnigheid bloeien!Na de workshop worden je creaties gebakken in de oven en geglazuurd. Na drie weken zijn ze klaar om opgehaald te worden. Je hebt vanaf dit moment drie weken de tijd om ze op te halen. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk in verband met de ruimte die de creaties innemen in de werkplaats. Alle materialen en het bakken zijn inbegrepen. 

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Nastia

  Ontmoet Nastia

  Keramiste

  We stellen je voor aan Nastia - een getalenteerde keramiste uit Oekraïne die Haarlem met haar vakmanschap heeft veroverd! Met tien jaar ervaring in het studeren en creëren van kunst, straalt Nastia's passie voor keramiek door in elk stuk dat ze maakt. Haar unieke stijl, met charmante en karaktervolle dieren, maakt elke creatie uniek.Nastia is echter niet alleen een uitzonderlijke kunstenares - ze is ook een ontzettend goede lerares en deelt haar kennis graag met anderen. Daarom biedt ze in haar studio, Calaca Ceramic Art, workshops "Inleiding tot Keramiek" aan. Deze workshops zijn een praktijkgerichte oefening in handwerktechnieken, waaronder het werken met kleirollen en plakken. Deelnemers experimenteren ook met "engobes", een verf op klei basis, en gebruiken de sgraffito en slip-painting technieken om hun creaties te versieren.Dankzij Nastia's workshops kunnen toekomstige keramisten leren van een ervaren professional en iets moois en unieks maken. Ongeacht of je een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, Nastia's begeleiding en expertise zullen je keramiek naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van keramiek met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop!

  8 beoordelingen

  Paula S
  PS

  Paula S

  4/20/2024

  Attending Nastia's clay ceramic workshop was an absolute delight. Her guidance and support made the experience both educational and enjoyable. We had a blast crafting our own clay dishes. Nastia's enthusiasm was infectious, and her patience ensured that everyone felt confident in their creations. The atmosphere was lively and conducive to creativity, making the entire process a joy from start to finish. I can't recommend Nastia's workshop highly enough for anyone looking to unleash their artistic side while having a great time. Thank you, Nastia, for a wonderful experience! We loved your mom's apple taart!!

  Nasira v
  Nv

  Nasira v

  4/7/2024

  Wij waren op 6 april met een groepje vriendinnen ons eigen mok/vaas aan het leren maken van klei. Wat een leuke ervaring was dit zeg en wat heeft Nastia geduld om het uit te leggen. We zijn ontzettend benieuwd hoe het eindresultaat zal worden.

  Ксюша Ф
  КФ

  Ксюша Ф

  4/6/2024

  It was such a lovely workshop. Nastia explained and showed everything in a very clear and cohesive way. There are a lot of things you can try and options you can create by hands: mugs, vases, house decorations. Whatever your imagination tells you and Nastia was there to support on every step. I highly recommend this workshop

  Rose d
  Rd

  Rose d

  4/1/2024

  This workshop is so nice!! The workspace is very inspiring and Nastia’s art is amazing! She is a cheerful teacher and gives great support. It was my first time working with clay but I am happy how my altar/candle holder turned out.

  Karin v
  Kv

  Karin v

  3/18/2024

  Gisteren een super leuke workshop gehad van Nastia. Ze is erg gastvrij en deelt in korte tijd veel kennis en ervaring. In 2,5 uur leer je veel over het boetseren en schilderen .

  Clara H
  CH

  Clara H

  3/14/2024

  Nastia was a great instructor and you learn a lot of practical information around ceramics. It was a very relaxed and enjoyable class. I would definitely recommend it.

  Marjolijn v
  Mv

  Marjolijn v

  2/25/2024

  Super leuke workshop. Nastia heeft veel kennis waardoor je veel leert. Aanrader!

  Marcha B
  MB

  Marcha B

  12/18/2023

  Ik heb genoten van de workshop! Nastia legt duidelijk uit en deelt haar kennis en ervaring met veel enthousiasme. Haar eigen werk te zien in de workshopruimte vind ik prachtig! Al met al heel inspirerend en zeker aan te raden!

  € 85

  per persoon
  Aanbod