Met de hand je eigen kleicreatie boetseren

Haarlem, Amsterdamsewijk

Leer over handboetseren met klei en ontwerp je eigen creatie met keramiste Nastia2,5 uur initiatie met Nastia

Kennis van pottenbakken

Je prachtige handgemaakte keramische creatie om thuis met trots tentoon te stellen

€ 75  / persoon

Verloop van de workshop

Stap de studio van Nastia Ceramist binnen en dompel je onder in de wondere wereld van het boetseren met klei.

Beleef de therapeutische sensatie van het boetseren en vormen van klei en laat je meevoeren naar een plek van pure creativiteit en zelfexpressie. In deze 2,5 uur durende cursus ontdek je niet alleen de basis van het werken met klei, maar leer je ook de ingewikkelde kunst van de handvormtechnieken.

Wil je een bloempot op maat maken voor je vensterbank, een charmant hapjesservies voor je volgend feestje, een stijlvolle schaal voor in huis, of zelfs een mok voor je ochtendkoffie? De keuze is geheel aan jou.

Nastia is een getalenteerde en ervaren keramiste die je bij elke stap begeleidt en haar waardevolle tips deelt om je creaties tot leven te brengen. Nastia's expertise staat tot jouw beschikking, van het beheersen van de perfecte knijppot tot het perfectioneren van de elegante kromming van een handvat, waardoor deze cursus perfect is voor alle niveaus.

Maar de ervaring houdt daar niet op. Na de workshop worden je creaties gebakken in de oven en twee weken later kun je ze komen ophalen.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


4 - 6 pers.


2u30


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English, Nederlands


Maak kennis Nastia C.

We stellen je voor aan Nastia - een getalenteerde keramiste uit Oekraïne die Haarlem heeft veroverd! Met tien jaar ervaring in het studeren en creëren van kunst, straalt Nastia's passie voor keramiek door in elk stuk dat ze maakt. Haar unieke stijl, met charmante en karaktervolle dieren, maakt elke creatie uniek.

Nastia is echter niet alleen een uitzonderlijke kunstenares - ze is ook communicatief vaardig en deelt haar kennis graag met anderen. Daarom biedt ze in haar studio, Calaca Ceramic Art, workshops "Inleiding tot Keramiek" aan. Deze workshops zijn een praktijkgerichte oefening in handwerktechnieken, waaronder het werken met kleirollen en plakken. Deelnemers experimenteren ook met "engobes", een verf op klei basis, en gebruiken de sgraffito en slip-painting technieken om hun creaties te versieren.

Dankzij Nastia's workshops kunnen toekomstige keramisten leren van een ervaren professional en iets moois en unieks maken. Ongeacht of je een beginner bent of een doorgewinterde kunstenaar, Nastia's begeleiding en expertise zullen je keramiek naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van keramiek met Nastia en laat je creativiteit de vrije loop!


Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen