1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Drinken

Leer kaas en bier te combineren

Wecandoo - Leer kaas en bier te combineren - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Leer kaas en bier te combineren - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Leer kaas en bier te combineren - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Leer kaas en bier te combineren - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Leer kaas en bier te combineren - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Leer kaas en bier te combineren - Afbeelding nr. 6

2 uur ontdekking met Frédéric en Jean-Michel

Kennis van kaas en bier combineren

Een degustatie van de huisbieren en kazen van Van Tricht

De workshop in detail

  • 2u
  • 16 jaar min.
  • 6 tot 20 deelnemers
  • Tot 20 mensen voor een privatisering
  • Duw de deuren van een prachtige ambachtelijke brouwerij open en trakteer uzelf op een smakelijk bier- en kaasarrangement!

    Het gepassioneerde brouwersduo Frédéric en Jean-Michel heet u van harte welkom en leidt u rond in de lokalen, waarbij ze hun waardevolle kennis over het bierbrouwen met u delen.

    Daarna proeft u de bieren en de kazen van Van Tricht, die de moeite waard zijn! Afhankelijk van het aroma van het bier en de overheersende smaak van de kaas kunnen de twee perfect worden gecombineerd.

    U verlaat dit authentiek moment met nieuwe kennis over de wereld van het bier.

    Locatie van de workshop

    De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Español
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet Frédéric & Jean-Michel

    Ontmoet Frédéric & Jean-Michel

    Bierbrouwer

    Frédéric is een professional, meesterbrouwer en sommelier, maar bovenal een bierfanaat! Hij weet alles over de biosynthese van een lekker biertje.

    's Nachts ontpopt hij zich tot een expert in latino dansen en domineert hij de tango ten top!

    Zijn brouwersverhaal begon in Argentinië, in Buenos Aires. Hij startte met een paar zelfgebrouwen bieren om het gebrek aan Belgische bieren in Zuid Amerika te compenseren. Van het ene op het andere moment werd zijn kleine brouwerij een groot succes en creëerde hij zijn eigen Belgisch merk in Argentinië. Eenmaal weer in eigen land zette hij hetzelfde concept op, maar met speciale bieren en de hulp van enkele vrienden.

    Frédéric werkt nu samen met Jean-Michel, permacultuur expert, amateurbotanicus en officieel voorproever!

    Samen runnen ze hun innovatieve microbrouwerij en dromen ze van een eigen Brewpub en een creatie- en ontmoetingscentrum voor bierliefhebbers, ambachtslieden, kunstenaars en muzikanten.

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 45

    per persoon