3,5 uur ontdekking met Frédéric en Jean-Michel

Kennis van bierbrouwen

een gourmet maaltijd + 6 bieren op fles

De workshop in detail

  • 3u30
  • 16 jaar min.
  • 4 tot 12 deelnemers
  • Tot 12 mensen voor een privatisering
  • Leer meer over de wereld van het brouwen met Frédéric en Jean-Michel!

    Frédéric en Jean-Michel geven u eerst een theoretische inleiding in het bier: welke ingrediënten zijn er nodig en hoe kunnen de verschillende mouten en hoppen worden gecombineerd om uiteenlopende bieren te verkrijgen. Daarna gaan ze dieper in op het principe van het brouwen en gisten van bier! U leert pureren en de ingrediënten toevoegen aan de tank.

    U krijgt een rondleiding van de brouwerij en het arthouse, maar u geniet ook van een gastronomische maaltijd met de beste bieren van het huis. Dit alles inclusief in de prijs.

    U verlaat dit uniek moment met een vol maag, 6 bieren op fles en nieuwe kennis over de wereld van het bier.

    Locatie van de workshop

    De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Español
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet Frédéric & Jean-Michel

    Ontmoet Frédéric & Jean-Michel

    Bierbrouwer

    Frédéric is een professional, meesterbrouwer en sommelier, maar bovenal een bierfanaat! Hij weet alles over de biosynthese van een lekker biertje.

    's Nachts ontpopt hij zich tot een expert in latino dansen en domineert hij de tango ten top!

    Zijn brouwersverhaal begon in Argentinië, in Buenos Aires. Hij startte met een paar zelfgebrouwen bieren om het gebrek aan Belgische bieren in Zuid Amerika te compenseren. Van het ene op het andere moment werd zijn kleine brouwerij een groot succes en creëerde hij zijn eigen Belgisch merk in Argentinië. Eenmaal weer in eigen land zette hij hetzelfde concept op, maar met speciale bieren en de hulp van enkele vrienden.

    Frédéric werkt nu samen met Jean-Michel, permacultuur expert, amateurbotanicus en officieel voorproever!

    Samen runnen ze hun innovatieve microbrouwerij en dromen ze van een eigen Brewpub en een creatie- en ontmoetingscentrum voor bierliefhebbers, ambachtslieden, kunstenaars en muzikanten.

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 99

    per persoon