1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Drinken

Bier proeven tijdens een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij

Wecandoo - Bier proeven tijdens een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Bier proeven tijdens een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Bier proeven tijdens een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Bier proeven tijdens een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Bier proeven tijdens een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Bier proeven tijdens een bezoek aan een ambachtelijke brouwerij - Afbeelding nr. 6

1 uurtje bezoek met Frédéric en Jean-Michel

Kennis van bierbrouwen

Een degustatie van huisbieren

De workshop in detail

  • 1u
  • 16 jaar min.
  • 4 tot 20 deelnemers
  • Tot 20 mensen voor een privatisering
  • Kom binnen in de prachtige brouwerij van Frédéric en Jean-Michel voor een gezellig moment!

    Na een bezoek aan de brouwerij waarbij u de basisbeginselen van het brouwen leert, krijgt u de gelegenheid om verschillende bieren uit het assortiment van de vrolijke brouwers te proeven.

    Mout, hop en gist zullen geen geheimen meer voor u bewaren.

    U gaat naar huis met veel nieuwe kennis over de bierwereld en het verlangen om steeds nieuwe bieren te proeven!

    Locatie van de workshop

    De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Español
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet Frédéric & Jean-Michel

    Ontmoet Frédéric & Jean-Michel

    Bierbrouwer

    Frédéric is een professional, meesterbrouwer en sommelier, maar bovenal een bierfanaat! Hij weet alles over de biosynthese van een lekker biertje.

    's Nachts ontpopt hij zich tot een expert in latino dansen en domineert hij de tango ten top!

    Zijn brouwersverhaal begon in Argentinië, in Buenos Aires. Hij startte met een paar zelfgebrouwen bieren om het gebrek aan Belgische bieren in Zuid Amerika te compenseren. Van het ene op het andere moment werd zijn kleine brouwerij een groot succes en creëerde hij zijn eigen Belgisch merk in Argentinië. Eenmaal weer in eigen land zette hij hetzelfde concept op, maar met speciale bieren en de hulp van enkele vrienden.

    Frédéric werkt nu samen met Jean-Michel, permacultuur expert, amateurbotanicus en officieel voorproever!

    Samen runnen ze hun innovatieve microbrouwerij en dromen ze van een eigen Brewpub en een creatie- en ontmoetingscentrum voor bierliefhebbers, ambachtslieden, kunstenaars en muzikanten.

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 25

    per persoon