Cadeau-ideeën
Selectie op budget
Selectie op gelegenheid
De workshop in detail
Open de deuren van het atelier van Anaïs voor een sessie van zoete lekkernijen en macarons!
Deze getalenteerde patissière deelt haar geheimen voor heerlijke macarons van het seizoen.
U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken.
U zult in totaal 3 soorten macarons maken met 3 verschillende ganaches. Macarons zijn koekjes met een nogal technische bereiding. Van de bereiding van het deeg voor de deksels van de macarons, het in de zak doen en bakken, tot de bereiding van de ganaches en de assemblage, Anaïs zal u door de verschillende stappen begeleiden door u de beste adviezen te geven.
Als u een helpende hand nodig hebt om uw zelfgemaakte macarons te perfectioneren, als u een mooie rand en deksel wilt zonder holtes of scheurtjes, dan is deze workshop iets voor u! Het is een echte masterclass waar u aan de slag gaat om sublieme en heerlijke macarons te maken.
U vertrekt met een doos van vijftien macarons om heerlijk te verorberen!
Locatie van de workshop
Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).
Extra informatie
Taal van de workshop
Français
Patissier
Sinds haar kindertijd is Anaïs al liefhebber van het maken van gebak! Na een carrière als landschapsarchitecte is zij het pad van de lekkernijen ingeslagen om haar zoete dromen te vervullen.
Zij heeft haar opleiding gevolgd op verschillende manieren, waaronder een lange stage bij Marc Ducobu in Waterloo. In augustus 2014 lanceerde de getalenteerde patissier Cokoa, een klein productieatelier in Elsene waar creatie, smaken en beleving de sleutelwoorden zijn! Jong en oud kunnen elk seizoen genieten van de gezonde, met liefde bereide producten. Haar sprankelende persoonlijkheid wordt weerspiegeld in haar delicate creaties waarin gebak en bloemen samenkomen om delicatessen te creëren die even mooi als lekker zijn.
In september 2021 heeft ze haar zaak verder uitgebreid met het 'Cokoa lab', een academie voor patisserie, om haar passie door te geven. Het is een ruim atelier van 80 m², met een grote tuin om van de zon te genieten. Internationale patissiers, gespecialiseerde ambachtslieden en zijzelf leiden op creatieve wijze gezellige sessies over patisserie.
Geen beoordeling
Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.
€ 80
per persoon