1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team

Ideaal voor groepen
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 8
Wecandoo - Breng je team samen en introduceer ze in de wereld van fermentatie tijdens een aperitiefdiner met Yannick en zijn team - Afbeelding nr. 9
Bevorder de bedrijfscultuur Samen creatief aan de slag Kom samen even tot rust

3 uur op ontdekking met Yannick en zijn team

Kennis over fermentatie

Een pot met gefermenteerde inhoud per medewerker

Vanaf

€ 66,12 Excl. BTW € 80 Incl. BTW

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

  • 3u
  • 15 jaar min.
  • Tot 15 personen
  • TEAMWORKSHOP: Neem samen met je collega’s deel aan deze workshop en creëer samen herinneringen. Dompel jezelf onder in een unieke teambuilding ervaring met Yannick en zijn passie voor fermentatie!

    Als team beginnen jullie met het ontdekken van zijn fascinerende carrière en wat hem aantrok tot deze culinaire kunst. De experts zullen de geheimen van fermentatie onthullen en jullie laten proeven van gefermenteerde groenten.

    Daarna is het tijd om samen aan de slag te gaan! Onder hun begeleiding maken jullie gezamenlijk potten met gefermenteerde condimenten. Het is de perfecte manier om als team dichter bij elkaar te komen terwijl jullie dit interessante proces ontdekken.

    Daarna genieten jullie samen van een diner met een speciaal samengesteld menu: 100% gefermenteerd, vegetarisch en huisgemaakt. Gefermenteerde groenten, vegetarische dips, vers brood, salades en sauzen... Er is volop keuze, met zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken.

    Aan het einde neem je je eigen gefermenteerde creatie mee naar huis, samen met nieuwe kennis over fermentatie!

    Locatie van de workshop

    Yannicks atelier ligt op een paar minuten lopen van het metrostation Pannenhuis (lijn 6) en de bushalte Dieudonné Lefèvre (lijn 88).

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet Yannick & his team

    Ontmoet Yannick & his team

    Fermentatiespecialist

    In 2017 besloot Yannick zijn eigen bedrijf te starten met de wens om zijn passie voor fermentatie te delen. 

    Hij wil alle mogelijkheden testen die fermentatie biedt, naast de reeds bekende klassiekers zoals bier, brood of kombucha. Zo experimenteerde hij met veganistische vleeswaren, miso en azijn. Gepassioneerd, en ook zeer betrokken, hij wil het verschil maken en koopt zijn producten alleen naar lokaal in.nbsp;

    Dankzij zijn openheid en didactische vaardigheden kan hij zijn passie overbrengen in zijn eigen atelier, waar hij alle mysteries van de fermentatie kan delen!

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 66,12 Excl. BTW

    per persoon