Wecandoo - 0
Wecandoo - 2
Wecandoo - 3
Wecandoo - 4
Wecandoo - 5
Wecandoo - 6
Wecandoo - 7
Wecandoo - 8
Wecandoo - 9
Wecandoo - 10
Wecandoo - 11
Wecandoo - 12
Wecandoo - 13
Wecandoo - 14
Wecandoo - 15
Wecandoo - 16
Wecandoo - 17
Wecandoo - 18
Wecandoo - 19
Wecandoo - 20
Wecandoo - 21
Wecandoo - 22
Wecandoo - 23
Wecandoo - 24
Wecandoo - 25
Wecandoo - 26
Wecandoo - 27
Wecandoo - 28
Wecandoo - 29
Wecandoo - 30
Wecandoo - 31
Wecandoo - 32
Wecandoo - 33
Wecandoo - 34
Wecandoo - 35
Wecandoo - 36
Wecandoo - 37
Wecandoo - 38
Wecandoo - 39
Wecandoo - 40
Wecandoo - 41
Wecandoo - 42
Wecandoo - 43
Wecandoo - 44
Wecandoo - 45
Wecandoo - 46
Wecandoo - 47
Wecandoo - 48
Wecandoo - 49
Wecandoo - 50
Wecandoo - 51
Wecandoo - 52
Wecandoo - 53
Wecandoo - 54
Wecandoo - 55
Wecandoo - 56
Wecandoo - 57
Wecandoo - 58
Wecandoo - 59
Wecandoo - 60
Wecandoo - 61
Wecandoo - 62
Wecandoo - 63
Wecandoo - 64
Wecandoo - 65
Wecandoo - 66
Wecandoo - 67
Wecandoo - 68
Wecandoo - 69
Wecandoo - 70
Wecandoo - 71
Wecandoo - 72
Wecandoo - 73
Wecandoo - 74
Wecandoo - 75
Wecandoo - 76
Wecandoo - 77
Wecandoo - 78
Wecandoo - 79
Wecandoo - 80
Wecandoo - 81
Wecandoo - 82
Wecandoo - 83
  1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze ambachtslieden
  4. /
  5. Yannick & his team

Maak kennis met Yannick & his team.

Fermentatiespecialist

Brussel

In 2017 besloot Yannick zijn eigen bedrijf te starten met de wens om zijn passie voor fermentatie te delen. 

Hij wil alle mogelijkheden testen die fermentatie biedt, naast de reeds bekende klassiekers zoals bier, brood of kombucha. Zo experimenteerde hij met veganistische vleeswaren, miso en azijn. Gepassioneerd, en ook zeer betrokken, hij wil het verschil maken en koopt zijn producten alleen naar lokaal in.nbsp;

Dankzij zijn openheid en didactische vaardigheden kan hij zijn passie overbrengen in zijn eigen atelier, waar hij alle mysteries van de fermentatie kan delen!