Ontdek de kunst van het weven en maak je eigen verbluffende grote wandkleed

Amsterdam, Bos en Lommer

Ontdek het ambacht van weven en leer je eigen mooie wandkleed te maken in een 6 uur durende workshop met textielkunstenares Hannah


Maak kennis met Hannah E
Textielkunstenares


6 uur initiatie in het creëren van wandkleden

Kennis in de weefkunst

Jouw mooie wandkleed voor thuis

€ 160  / persoon

Verloop van de workshop

Ben je klaar om je innerlijke kunstenaar te onthullen en zelf een mooi, groot wandkleed te maken? Schrijf je in bij textielkunstenares Hannah voor deze spannende 6 uur durende weefworkshop, waar je de kunst van het weven vanaf nul leert.

Het project begint met het kiezen van je favoriete kleuren uit Hannahs uitgebreide verzameling garens. Je hebt de ruimte om een unieke en persoonlijke creatie te maken die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Hannah leidt je door de basisbeginselen van het weven, waaronder het weven van je weefgetouw en het maken van vormen met garens met zowel rechte randen als kromme lijnen. Daarna verken je verschillende weeftechnieken en ontdek je verschillende patronen en texturen die je creatie echt uniek maken.

Terwijl je weeft, leer je ook hoe je je eigen unieke weefpatronen en ontwerpen kunt maken op een creatieve manier.

Tenslotte leg je de laatste hand aan je geweven meesterwerk door het op een deuvel te zetten, zodat het er mooi uitziet en kan worden tentoongesteld in je huis of kantoor.

Terwijl je weeft, voorziet Hannah koffie, thee en snacks om je energie op peil te houden en de creativiteit te stimuleren. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een mooi groot wandkleed (35x50 cm) dat je met trots aan de muur kunt hangen.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


2 - 10 pers.


6u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English


Maak kennis Hannah E.

Hannah Emerson is de talentvolle textielkunstenares achter Tethered Twine. Hannah is al van jongs af aan creatief en heeft een passie voor het maken van mooie, tastbare stukken. Haar liefde voor tekenen, schilderen en het maken van vriendschapsarmbandjes baande de weg voor haar artistieke reis.

Nadat ze een diploma in Psychologie en Schone Kunsten had behaald, ontwikkelde Hannah haar belangstelling voor macrame, weven en haken. Zo begon ze prachtige wandkleden te maken die ze uiteindelijk in 2019 online ging verkopen. Maar Hannah is ook data-analist en combineert haar tijd tussen werk en haar passie.

De magie vindt plaats in Hannah's gezellige gemeenschappelijke studio. Ze staat altijd te popelen om les te geven en haar kennis te delen met iedereen die wil leren. Niet verwonderlijk dat ze zich in Amsterdam vestigde nadat ze daar in 2010 als fille au pair werkte.

De laatste jaren beleeft Hannah veel plezier aan het geven van workshops en haar kennis met anderen te delen. Haar liefde voor lesgeven is net zo sterk als haar passie voor creëren, en ze verwelkomt je graag bij één van haar workshops.


Plaats van de workshop

De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen