1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Textiel

Ontdek de kunst van het weven en maak je eigen wandkleed

6 uur initiatie in het creëren van wandkleden

Kennis in de weefkunst

Jouw mooie wandkleed voor thuis

€ 160

per persoon

De workshop in detail

 • 6u
 • 2 tot 10 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Ben je klaar om je innerlijke kunstenaar te onthullen en zelf een mooi, groot wandkleed te maken? Schrijf je in bij textielkunstenares Hannah voor deze spannende 6 uur durende weefworkshop, waar je de kunst van het weven vanaf nul leert.

  Het project begint met het kiezen van je favoriete kleuren uit Hannahs uitgebreide verzameling garens. Je hebt de ruimte om een unieke en persoonlijke creatie te maken die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

  Hannah leidt je door de basisbeginselen van het weven, waaronder het weven van je weefgetouw en het maken van vormen met garens met zowel rechte randen als kromme lijnen. Daarna verken je verschillende weeftechnieken en ontdek je verschillende patronen en texturen die je creatie echt uniek maken.

  Terwijl je weeft, leer je ook hoe je je eigen unieke weefpatronen en ontwerpen kunt maken op een creatieve manier.

  Tenslotte leg je de laatste hand aan je geweven meesterwerk door het op een deuvel te zetten, zodat het er mooi uitziet en kan worden tentoongesteld in je huis of kantoor.

  Terwijl je weeft, voorziet Hannah koffie, thee en snacks om je energie op peil te houden en de creativiteit te stimuleren. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een mooi groot wandkleed (ongeveer 50 cm lang en 30 cm breed, of een vergelijkbare maat op basis van hoe het gaat) dat je met trots aan de muur kunt hangen.

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Taal van de workshop

  English

  Praktische informatie

  Terwijl je weeft, voorziet Hannah koffie, thee en snacks om je energie op peil te houden en de creativiteit te stimuleren tijdens deze 6 uur durende workshop.

  Wecandoo - Ontmoet Hannah

  Ontmoet Hannah

  Textielkunstenares

  Hannah Emerson is de talentvolle textielkunstenares achter Tethered Twine. Hannah is al van jongs af aan creatief en heeft een passie voor het maken van mooie, tastbare stukken. Haar liefde voor tekenen, schilderen en het maken van vriendschapsarmbandjes baande de weg voor haar artistieke reis.

  Nadat ze een diploma in Psychologie en Schone Kunsten had behaald, ontwikkelde Hannah haar belangstelling voor macrame, weven en haken. Zo begon ze prachtige wandkleden te maken die ze uiteindelijk in 2019 online ging verkopen. Maar Hannah is ook data-analist en combineert haar tijd tussen werk en haar passie.

  De magie vindt plaats in Hannah's gezellige gemeenschappelijke studio. Ze staat altijd te popelen om les te geven en haar kennis te delen met iedereen die wil leren. De laatste jaren beleeft Hannah veel plezier aan het geven van workshops en haar kennis met anderen te delen. Haar liefde voor lesgeven is net zo sterk als haar passie voor creëren, en ze verwelkomt je graag bij één van haar workshops!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 160

  per persoon

  Aanbod