Maak je eigen krukje van een houten stam

Castricum, Castricum

Ontdek het ambacht van houtbewerking en maak je eigen krukje uit een houten stam met ambachtsvrouw Anja5 uur initiatie in houtbewerking met Anja

Kennis in de kunst van het houtsnijden

Je eigen met de hand gemaakte houten krukje

€ 75  / persoon

Verloop van de workshop

Ontdek de magie van het houtbewerken in Anja's unieke workshop van 5 uur, waar je de eeuwenoude technieken van het vormgeven van vers hout leert.

Zonder elektrisch gereedschap - alleen je handen, een trekmes, spaakschaaf, en misschien zelfs een haalmes en spookschaaf.

Onder leiding van de ervaren hout beeldhouwster Anja maak je een prachtig en volstrekt uniek houten krukje dat je met trots in je huis kunt zetten. En bovendien draag je je steentje bij aan het milieu door het gebruik van duurzame, ecologische methoden die al eeuwenlang worden gebruikt. Alle gereedschappen en materialen worden verstrekt. Dus alles wat je mee moet nemen is je creativiteit en de bereidheid om te leren.

In deze workshop nodigt Anja je uit om creatief aan de slag te gaan, in contact te komen met je mede-houtbewerkers, en te genieten van heerlijke drankjes zoals koffie, thee en soep.

Aan het eind van de dag neem je niet alleen een prachtig krukje mee naar huis, maar ook een gevoel van voldoening en de tevredenheid dat je het met je eigen twee handen hebt gemaakt.


Een privé-workshop houden

Houd een privé-workshop en geniet van dit gezellige en bijzondere moment met collega's of vrienden:


Praktische informatie


Amsterdam


4 - 8 pers.


7u


Privé-workshop mogelijk


15 jaar min.


Talen van de workshop

Deze workshop wordt gegeven in English, Nederlands


Maak kennis Anja J.

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende kunstervaring? Ontdek dan Design Studio Artkid, waar Anja Jonker, een bekwaam en gepassioneerd kunstenares, prachtige houtsculpturen maakt die je ongetwijfeld versteld zullen doen staan.

Anja's liefde voor het beeldhouwen in hout vloeit voort uit de uitdaging om oud of gekapt hout nieuw leven in te blazen. Haar inspiratie haalt ze uit de schoonheid van de natuur en de mensen om haar heen, en ze vertelt graag verhalen via haar sculpturen, die stuk voor stuk vervuld zijn van betekenis en emotie.

Anja heeft een voorliefde voor sprookjes en verhalen en neemt deze tijdloze verhalen als uitgangspunt voor haar werk. Ze maakt betoverende beelden die zowel visueel opvallend als stimulerend zijn. Maar haar kunst is niet alleen bedoeld om bewonderd te worden - de bedoeling is ook om haar publiek uit te dagen en te betrekken, door zowel kinderen als volwassenen aan te moedigen om op nieuwe en spannende manieren met haar beelden te spelen.

Eén van Anja's meest geliefde creaties is de Fairy Garden, een magische wereld vol beeldhouwwerken die een verhaal vertellen en uitnodigen tot verkennen en ontdekken. Van de verborgen zeemeermin die alleen met een kijker gevonden kan worden, tot het gevoel van golven terwijl je met een zeemeerminnenstaart in een hangmat ligt, is de Fairy Garden een meeslepende en onvergetelijke ervaring die je meevoert naar een andere wereld.

Dit is een unieke kunstervaring, laat je betoveren door Anja's prachtige beelden en laat je meevoeren naar een andere wereld.


Plaats van de workshop

Van Oldenbarnevels weg 37, 1901 KA in Castricum


Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? U moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten - Inloggen