1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Hout

Maak je eigen planten decoratie van geupcycled materiaal

3 uur introductie in upcycling

Kennis van houtbewerking

Je eigen geupcyclede houten decoratie

€ 95

per persoon

De workshop in detail

 • 4u
 • 4 tot 8 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en van restmaterialen een prachtige bloempot te leren maken? Neem deel aan een drie uur durende workshop met Mees en Harvey van Generatie Groen en ontdek de kunst van het upcyclen.In deze sessie ontdek je hun innovatieve benadering van upcycling en waarom het gebruik van bestaande materialen zo belangrijk is voor een groenere manier van leven. 

  Mees en Harvey helpen je stap voor stap bij het maken van je eigen unieke creatie, van het selecteren van het restmateriaal tot de laatste afwerking. Je leert verschillende technieken zoals schuren, snijden en zagen om een unieke bloempot, schap of andere decoratie te maken.

  Alle materialen die nodig zijn voor het project worden tijdens de workshop verstrekt. Het enige wat je dus mee hoeft te nemen is je leergierigheid en je toewijding aan duurzaamheid. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen geupcyclede creatie van hout, een unieke creatie die jouw creativiteit en toewijding aan een groenere wereld weerspiegelt.Grijp de kans om van Mees en Harvey te leren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst!

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. NDSM Treehouse

  Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Praktische informatie

  Tijdens de workshop is er water beschikbaar.

  Wecandoo - Ontmoet Mees & Harvey van Generatie Groen

  Ontmoet Mees & Harvey van Generatie Groen

  Houtbewerkers

  Welkom bij Generatie Groen, een ontwerp- en productiestudio opgericht door twee vrienden, Harvey Hendriks en Mees van de Nes. Deze twee jonge breinen ontmoetten elkaar tijdens hun studie Industrieel Product Ontwerpen in Amsterdam en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze delen een gemeenschappelijke passie voor het milieu en bekijken de wereld met een kritische blik.Generatie Groen meent dat er veel gedaan kan worden om de manier waarop we met onze planeet omgaan te veranderen. We leven in een maatschappij die geobsedeerd is door consumentisme, altijd op zoek naar meer en nieuwe dingen. Maar, is dit echt nodig? Harvey en Mees geloven dat talloze innovatieve oplossingen onze manier van leven groener kunnen maken.Hun missie is deze oplossingen aan het licht te brengen, vandaar de naam, Generatie Groen. Een van de innovatieve oplossingen die ze toepassen is het gebruik van bestaande materialen. Ze gebruiken afval en resten om nieuwe producten te maken. Zo beperken ze niet alleen de hoeveelheid afval, maar ook de behoefte aan nieuwe materialen.Bij Generatie Groen leven ze naar hun waarden en staan ze voor waar ze in geloven. Ze staan voor een groenere wereld, en ze dragen hun steentje bij om dat waar te maken. Hun toewijding aan duurzaamheid heeft hen een plekje opgeleverd in Treehouse NDSM, een kunstincubator in het creatieve hart van Amsterdam.Dus, als je op zoek bent naar een ontwerpstudio die zich inzet voor het maken van duurzame producten, neem dan eens een kijkje bij Generatie Groen. Doe vandaag nog mee aan de groene revolutie!

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 95

  per persoon

  Aanbod