1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Drinken

Uw botanische rum distilleren

2 u ontdekking met het Spirited Union team

Kennis van distillatie

Een fles rum

€ 65,00

per persoon

De workshop in detail

 • 2u
 • 5 tot 20 deelnemers
 • 18 jaar min.
 • Welkom bij de Spirited Union distilleerderij!

  Tijdens deze twee uur durende interactieve ervaring wordt u rondgeleid door deze ultramoderne micro-distilleerderij van 300 m2 waar u wordt ondergedompeld in de uitgebreide en kleurrijke wereld van planten en sterke drank.

  Daarna neemt u het heft in eigen handen en begint u met het distilleren van uw eigen fles botanische rum. Het team heeft vier unieke botanische mengsels samengesteld waaruit u kunt kiezen. Of u nu de voorkeur geeft aan gekruide rums, lichte bloemige rums, verfrissende citrusrums of tropische rums, u vindt er gegarandeerd één waar u van houdt.

  De ambassadeurs van de distilleerderij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw eigen heerlijke fles rum samen te stellen.

  Bij elke distillatieworkshop bieden ze heerlijke drankjes ter begeleiding en om u in de stemming te brengen.

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet The Spirited Union Team.

  Ontmoet The Spirited Union Team.

  Distilleerder

  Het team van Spirited Union werkt alleen met de meest verse planten zodat ons assortiment rums altijd lekker en natuurlijk smaakt. Het fruit wordt in zijn geheel en vers geplukt aan hen geleverd. Ze snijden, schillen en persen ze zelf vlak voor het herdistilleren en macereren van hun rum, zodat er geen cruciale smaken of geuren verloren gaan.

  Het bedrijf werkt nauw samen met enkele van 's werelds beste distilleerderijen, die al honderden jaren produceren, om single origin rums te verkrijgen die ze met trots kunnen serveren met hun verse botanische producten.

  Zij streven ernaar hun CO2-voetafdruk zo veel mogelijk te beperken en zetten zich in voor duurzaamheid om ervoor te zorgen dat ook toekomstige generaties van hun rum kunnen genieten.

  Hun doel is om een fusie tot stand te brengen tussen de uitgebreide en kleurrijke wereld van plantaardige producten en rum en om levendige en opwindende nieuwe smaken te creëren!

  1 beoordeling

  Laura B
  LB

  Laura B

  9/14/2023

  Really nice experience! Super cool to choose and mix ingredients in the pot like we were in Harry Potter! We also had a visit of the distillery, then we got to taste all the flavors we wanted. Plus our host was amazing and funny! Would definitely recommend

  € 65,00

  per persoon

  Aanbod