1. Wecandoo
 2. /
 3. Onze workshops
 4. /
 5. Hout

Maak je eigen massief houten kruk

2 dagen op ontdekking met Kai

Kennis van houtbewerking

Je eigen houten kruk

€ 375

per persoon

Onze betaalmethoden

De workshop in detail

 • 2d
 • 2 tot 4 deelnemers
 • 15 jaar min.
 • Welkom in de wereld van houtbewerking met Kai, waar je de kans krijgt om iets echt unieks te maken!

  In deze workshop neemt Kai je mee op een creatieve reis om je eigen kruk met drie poten en pennen te maken van massief hout. Dit is een geweldige kans om zowel traditioneel handgereedschap als modern elektrisch gereedschap te gebruiken.

  Je begint met het leren over de basis van houtbewerking en technologie. Daarna duik je in het proces van het maken van pen-en-gatverbindingen en leer je hoe je met een bovenfrees de bovenkant van de kruk vormgeeft.

  Kijk toe hoe jouw krukje langzaam maar zeker tot leven komt. Je zult het hout schuren en voorbereiden op het lijmen, terwijl Kai je deskundig advies geeft over verschillende afwerkingsmogelijkheden die je thuis kunt toepassen.

  Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met houtbewerking, Kai staat klaar om je door elk stadium van het proces te begeleiden.

  Aan het einde van deze workshop neem je trots jouw eigen, handgemaakte massief houten kruk mee naar huis. Een praktisch en mooi item, en ook nog eens helemaal zelf gemaakt!

  Locatie van de workshop

  De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Deze plaats is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

  Extra informatie

  Talen van de workshop

  Deutsch
  English
  Nederlands

  Wecandoo - Ontmoet Kai

  Ontmoet Kai

  Houtbewerkster

  Ontdek de kunst van houtbewerking met Kai, afkomstig uit Ulm, Duitsland. Na een rijke ervaring in de kunstsector ontdekte Kai haar ware passie voor houtbewerking en richtte "Form + Function" op. Als ontwerpster creëert ze meubels die een perfecte balans vinden tussen vorm, functie en vakmanschap, waarbij het unieke karakter van elk stuk hout tot zijn recht komt.

  Kai's talent en vaardigheden werden erkend toen ze in 2017 afstudeerde aan het Building Crafts College in Londen met een Diploma in Fine Furniture Making, naast Level 2-certificaten in Bench Carpentry en Woodworking. Haar vaardigheden werden verder bekroond toen ze in 2017 de Livery Company Award van de Carpenters' Company in Londen ontving, uitgereikt door Prinses Anne

  Kai is een trotse deel van een community van gelijkgestemde ontwerpers. Ze blijft voortdurend leren en vindt inspiratie in deze groep. Haar workshops worden gehouden binnen het 'Vakvrouwen Collective', een groep van vrouwelijke meubelmakers, waarmee ze bijdraagt aan een gemeenschap van vakbekwame vrouwen.

  Doe mee met een van Kai's workshops en ontdek hoe je met jouw handen en creativiteit prachtige houten meubels kunt maken. Ervaar de vreugde van vakmanschap en deel je passie met anderen in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

  Geen beoordeling

  Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

  € 375

  per persoon