Cadeau-ideeën
Selectie op budget
Selectie op gelegenheid
De workshop in detail
Bereid u voor om uw smaakpapillen wakker te schudden met Anaïs!
Gedurende 2,5 uur krijgt u de gelegenheid om uw basistechnieken te leren of te perfectioneren. U wordt begeleid in de wereld van de patisserie en maakt prachtige seizoenstaarten.
U begint met een uitleg over de basisprincipes van de patisserie en de verschillende hulpmiddelen die u tijdens de sessie zult gebruiken.
Vervolgens maakt u kennis met de verschillende bereidingen en technieken zoals taartvulling, het maken en in een spuitzak doen van een romige ganache of het maken van een mousse van het seizoen.
Afhankelijk van het seizoen zullen de recepten veranderen, maar uw taarten zullen altijd heerlijk zijn, dat is zeker!
U zult uw creatie afwerken met een elegante en bloemrijke versiering, de grootste patissiers waardig!
Anaïs zal voor u klaar staan om u de hele workshop te begeleiden.
U vertrekt met twee bloementaarten en vooral met veel nieuwe kennis om eindeloos vaak te gebruiken.
Locatie van de workshop
Het atelier van Anaïs ligt op 10 minuten lopen van de haltes Vanderkindere (tram 4) of Albert (tram 3).
Extra informatie
Taal van de workshop
Français
Patissier
Sinds haar kindertijd is Anaïs al liefhebber van het maken van gebak! Na een carrière als landschapsarchitecte is zij het pad van de lekkernijen ingeslagen om haar zoete dromen te vervullen.
Zij heeft haar opleiding gevolgd op verschillende manieren, waaronder een lange stage bij Marc Ducobu in Waterloo. In augustus 2014 lanceerde de getalenteerde patissier Cokoa, een klein productieatelier in Elsene waar creatie, smaken en beleving de sleutelwoorden zijn! Jong en oud kunnen elk seizoen genieten van de gezonde, met liefde bereide producten. Haar sprankelende persoonlijkheid wordt weerspiegeld in haar delicate creaties waarin gebak en bloemen samenkomen om delicatessen te creëren die even mooi als lekker zijn.
In september 2021 heeft ze haar zaak verder uitgebreid met het 'Cokoa lab', een academie voor patisserie, om haar passie door te geven. Het is een ruim atelier van 80 m², met een grote tuin om van de zon te genieten. Internationale patissiers, gespecialiseerde ambachtslieden en zijzelf leiden op creatieve wijze gezellige sessies over patisserie.
Geen beoordeling
Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.
€ 85
per persoon