Welkom bij de prachtige workshop van Cynthia om te leren hoe u het beste aperitief bereidt!
Gedurende 2 uur leert u hoe u verschillende bereidingen kunt maken.
De koekjesprof zal beginnen met het uitleggen van de basis van recepten voor soepstengels en het keukengerei dat u tijdens de sessie zult gebruiken.
U zult in totaal twee verschillende recepten voor soepstengels maken. Nadat u alles hebt gewogen start u de mixer. Na het kort pletten met de wals en een beetje snijden zijn uw soepstengels klaar voor het bakken.
Tijdens het kookproces houdt u zich bezig met het maken van auberginekaviaar of hummus.
Als het uit de oven komt kunt u genieten van een gezellige proeverij.
U gaat naar huis met 500 g. soepstengels van twee verschillende recepten en auberginekaviaar of hummus - kortom, het ideale gezonde, goede en zelfgemaakte aperitief! Wie doet het beter?
Locatie van de workshop
Het atelier van Fanny en Cynthia bevindt zich in het centrum van Brussel.
Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
Extra informatie
Taal van de workshop
Français
Ontmoet Cynthia
Koekenbakker
Bent u op zoek bent naar koekjes-professionals? Maak dan kennis met Fanny en Cynthia. Dit is hun specialiteit! Na een loopbaan in marketing en communicatie heeft deze carrièreswitch naar een totaal ander beroep hen veel goed gedaan. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een cursus bakkerij, patisserie en catering. Het was vriendschap op het eerste gezicht en ze wilden meteen samen een project beginnen. Ze wijden zich nu voor de volle 100% aan hun passie. Het idee? Zoete en hartige koekjes en biscuits aanbieden die lekker én gezond zijn! Hun creaties zijn gemaakt van zoveel mogelijk lokale kwaliteitsgrondstoffen. Ze verwelkomen u met een glimlach om hun passie voor gezonde en lekkere koekjes te delen om uzelf eens op een andere manier te verwennen!