1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Leer kokosnoot koken

Wecandoo - Leer kokosnoot koken - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Leer kokosnoot koken - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Leer kokosnoot koken - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Leer kokosnoot koken - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Leer kokosnoot koken - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Leer kokosnoot koken - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Leer kokosnoot koken - Afbeelding nr. 7

3 u ontdekking met Liliana

Kennis van gezonde voeding

Uw heerlijke kokosbereidingen en 2 heerlijke cadeaupakketten!

De workshop in detail

  • 3u
  • 15 jaar min.
  • 2 tot 10 deelnemers
  • Tot 20 mensen voor een privatisering
  • Welkom in Liliana's prachtige atelier voor een ontdekking van gezond en lekker koken!

    Tijdens deze drie uur met haar leert u werken met een ingrediënt waar zij dol op is: kokos.

    Liliana vertelt u graag alles over de voordelen en bijzonderheden ervan. De bereidingen rond dit ingrediënt zijn eindeloos. Op deze dag leert u hoe u een kokosnoot goed opent, het vruchtvlees eruit haalt, kokosschaafsel en kokosmelk maakt en tot slot kokoschips maakt. Deze kokosvlokken en -chips kunt u gebruiken in uw eigen granola. Het is een heerlijk en gezond tussendoortje!

    U vertrekt met uw voorbereidingen en nieuwe kennis in uw hoofd!

    Kokosnoten zijn gezond en lekker en zullen u blijven verbazen.

    Deze workshop wordt in verschillende talen tegelijk aangeboden. De ambachtsvrouw zal de taal van de workshop aanpassen aan de aanwezige deelnemers.

    Locatie van de workshop

    De workshop is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English

    Wecandoo - Ontmoet Liliana

    Ontmoet Liliana

    Granola Bakster

    Liliana was jarenlang een internationale marketing communicatie professional en is nu een getalenteerde granola maakster!

    Ze lanceerde haar project, Lily's Granola, in 2017, na een lange analyseperiode van een spijsverteringsstoornis die haar dagelijks ongemak bezorgde.

    Na haar diagnose wilde ze haar dieet onder controle krijgen. Het was een intense leerschool, maar ook een lonende.

    Met haar heerlijke ontbijtgranen wil ze alle consumenten gezonde producten met veel voedingsstoffen aanbieden en hen ook informeren over onderwerpen als voedselkwaliteit, voedselethiek, eetgewoonten en voedselduurzaamheid.

    Voor Liliana, "er bestaat geen planeet B. En toegang tot lekker, voedzaam voedsel zou een basisprincipe van het Europese voedselbeleid en een mensenrecht voor iedereen moeten zijn."

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 50

    per persoon