1. Wecandoo
  2. /
  3. Onze workshops
  4. /
  5. Eten

Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen.

Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 1
Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 2
Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 3
Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 4
Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 5
Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 6
Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 7
Wecandoo - Maak je eigen ambachtelijke zuurdesempizza of focaccia met Coopains. Apéro inbegrepen. - Afbeelding nr. 8

3 uur op ontdekking met Roger, Simon of Thibault

Kennis in bakken

Jouw creatie om ter plekke te proeven en om thuis te bakken

€ 70

per persoon

De workshop in detail

  • 3u
  • 15 jaar min.
  • 6 tot 12 deelnemers
  • Ga op een culinaire reis met Coopains!

    Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door één van onze bakkers, Simon, Roger of Thibault.

    De workshop begint met een introductie over zuurdesem, het essentiële ingrediënt dat al je broden naar een hoger niveau tilt.

    Daarna ga je aan de slag om je eigen pizza of focaccia te maken, met het nodige advies van één van de Coopains.

    Je ontdekt de basics om een perfect deeg te maken.

    Terwijl je creaties in de oven staan, deel je een drankje met de Coopains en de andere deelnemers: het perfecte moment om wat te kletsen en tips uit te wisselen.

    Tot slot geniet je van je pizza's of focaccia's terwijl ze nog heet en knapperig zijn.

    Je gaat naar huis met hartige herinneringen en kan je vrienden en familie verrassen met je nieuwe bakkunsten!

    Locatie van de workshop

    De werkplaats van Coopains is bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein, halte 'Thurn & Taxis' of met de metro, halte 'Pannenhuis'.

    Deze plaats is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Extra informatie

    Talen van de workshop

    Français
    English
    Nederlands

    Wecandoo - Ontmoet Coopains

    Ontmoet Coopains

    Bakker

    Het is een lange liefdesgeschiedenis tussen Roger, brood en zijn vrienden!

    Als actief lid van de coöperatie sinds 2018 werkt deze gepassioneerde ambachtsman samen met gecertificeerde bakkers en patissiers. Na begonnen te zijn met tijdelijke studio's aan de rand van Brussel, verhuisden ze in 2020 naar hun eigen pand.

    Hun doel? De buurt voorzien van kwalitatief zuurdesembrood, terwijl ze hun inzet voor eerlijke handel en ambachtelijk bakken promoten. Ze gebruiken pure, biologische en lokale meelsoorten, zonder toevoegingen, om brood te produceren dat zowel gezond als authentiek is.

    Ontmoet Roger, Simon en Thibault en dompel jezelf onder in een wereld waar brood veel meer is dan alleen voedsel: het is een echt symbool van delen en traditie!

    Geen beoordeling

    Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.

    € 70

    per persoon