Cadeau-ideeën
Selectie op budget
Selectie op gelegenheid
€ 70
per persoonDe workshop in detail
Ga op een culinaire reis met Coopains!
Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door één van onze bakkers, Simon, Roger of Thibault.
De workshop begint met een introductie over zuurdesem, het essentiële ingrediënt dat al je broden naar een hoger niveau tilt.
Daarna ga je aan de slag om je eigen pizza of focaccia te maken, met het nodige advies van één van de Coopains.
Je ontdekt de basics om een perfect deeg te maken.
Terwijl je creaties in de oven staan, deel je een drankje met de Coopains en de andere deelnemers: het perfecte moment om wat te kletsen en tips uit te wisselen.
Tot slot geniet je van je pizza's of focaccia's terwijl ze nog heet en knapperig zijn.
Je gaat naar huis met hartige herinneringen en kan je vrienden en familie verrassen met je nieuwe bakkunsten!
Locatie van de workshop
De werkplaats van Coopains is bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein, halte 'Thurn & Taxis' of met de metro, halte 'Pannenhuis'.
Extra informatie
Talen van de workshop
Français
English
Nederlands
Bakker
Het is een lange liefdesgeschiedenis tussen Roger, brood en zijn vrienden!
Als actief lid van de coöperatie sinds 2018 werkt deze gepassioneerde ambachtsman samen met gecertificeerde bakkers en patissiers. Na begonnen te zijn met tijdelijke studio's aan de rand van Brussel, verhuisden ze in 2020 naar hun eigen pand.
Hun doel? De buurt voorzien van kwalitatief zuurdesembrood, terwijl ze hun inzet voor eerlijke handel en ambachtelijk bakken promoten. Ze gebruiken pure, biologische en lokale meelsoorten, zonder toevoegingen, om brood te produceren dat zowel gezond als authentiek is.
Ontmoet Roger, Simon en Thibault en dompel jezelf onder in een wereld waar brood veel meer is dan alleen voedsel: het is een echt symbool van delen en traditie!
Geen beoordeling
Deze workshop heeft nog geen beoordelingen. Reserveer hier je plaats en deel je ervaring.
€ 70
per persoon